![]() |
Insallah Besiktas hakkinda en hayirli olani, olacaklar gelir! |
walla bu yonetimin elinde bisey kalmadi artik ... |
aslinda güclü olabilir. |
beşiktaşın tek ihtiyacı şuan sadece çok iyi projeler üreterek kulübü bu borç batağından düzlüğe çıkaracak bir yönetimdir. Kulübün mali yapısı düzeltilirse ondan sonra zaten transferde yapılır. başarıda kendiliğinden gelir. bunun olması içinde camianın tek bir kalemde birleşerek bu sorunları çözebilecek kişileri bir araya getirmelidir. Sadece başkanın paralı ve işadamı olması yetmez. Yanında çalışacağı kişilerin üretici olması ve işini bilen kişiler olması gerekir. Bu ama demirören olur ama özilhan olur. iş yapsınlar yeterki. |
yi yaw besiktas boyle yonetıme ıhtıyacı var |
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar yönetimizin başarısız olması gercegiyle beraberyaptıgınız yorumlardan anladıgım kadarıylada sadece hayal urunu olan hayal urunu olmasada şu anda bu yönetimin sezon başı olması nedeniyle degişemeyecegi gercegini görmeden beşiktaşımıza hic bir faydası ve katkısı olmayacak eleştirilerle beşiktaşımıza faydalı oldugumuzumu sanıyoruz lutfen birlik beraberlik icinde şanpiyonluga kilitlenip takımızı bu halyle nasıl şanpiyon yapacaz bunları konuşup ve bu cercevede yorum yapalım beşiktaşımıza ancak böyle yaralı oluruz saygılarımla |
böyle bir yönetim doğarsa süper olur ancak bu adamları birlikte yapmak çok zor bişey zamanında çok ağır tartışmalar yaşadılar ancak bu birliği tek toplayan kişi en son seba idi ondan sonra bunu kim başarırsa o BEŞİKTAŞIMIZI DÜNYA KULÜBÜ yapacaktır inşallah olur diyorum. bu güç toplanırsa dünyada 2.chelsea yolda demektir ! |
para hersey degil, olmayacak.. ben tuncay ozilhandan iyi bir baskan camiayi bir araya getirecek biri olduguna inanmiyorum inanmiyacam.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:33 . |