![]() |
Süper Kupa'nın hakemi belli oldu Süper Kupa'nın hakemi belli oldu Beşiktaş ile Galatasaray arasında Almanya'da yapılacak Süper Kupa maçının hakemi belli oldu. Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında yapılacak Süper Kupa maçını, Bülent Demirlek yönetecek. Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 30 Temmuz'da Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanacak karşılaşmada, FIFA kokartlı hakemlerden Bülent Demirlek görev yapacak. Commerzbank Arena'daki karşılaşmada Demirlek'in yardımcılıklarını Cemal Gemici ve Erhan Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi ise Çetin Sarıgül olacak. |
ilklerin kulübü BEŞİKTAŞIMIZA yürekten başarılar.. |
ulen bu bülent demirlek bize tam bi düşman ne zaman macımızı yönetse olaylar cıkıo ben korkuyorum sezon başı bize bi kelek yaparmı diye kendisi ayrıca bursa taraftarı !!! dikkat diyorum ben bülent demirlek için. |
sezonun ilk kupası cepte cincon adam gbi futbolcu ble almadı iddaa ediorum cok rhat kazancaz.... ayrıca sırada lig uefa ve turkye kupası var hadi kartalım aç kanatlarını... sevioruz seni sevioruz |
arkadaşlar maç show tv'de |
bu adamı sevmem ... ins guzel mac yonetir... KAZANACAGIZ BASKA CARE YOQ... |
beşiktas karsısında hakemde olsa cinconda olsa ezer gecer hiç hakemden korkmayın alayını yeneriz |
bu hakem bizim düşmanımız ya :D ama tabiiki ilklerin takımı ilk süper kupayıda müzesine götürecektir |
tam bi fenerli bu adam fener maçlarında hep penaltı verio bize karşı. ama onuda yenemsini başardık. süper kupada da yenecez |
yinemi demirlenk kafayı yiyecem. bu adamın yaşıda genç daha çok görecez bu adamın rezil yönetimlerini. |
Türkiye`de Saat: 11:22 . |