![]() |
offf napalım hazırlık maçını önemli olan amokaçi,mrmiç,pascal ya onları wersinler en önemlisi bu bence... |
bu bjk tv'ye bakayım diyorum,günün 14 saati maç tekrarları, 9 saat de chinko programını veriyorlar ve onları da kendileri çekmiyorlar.Yani bjk çalışanlarına düşen sadece günlük sabah ve akşam 30'ar dakikalık haber bülteni, onda da 3 günlük haberleri veriyorlar,niye yayındalar anlamıyorum. bunlar bjk haberlerini bile başka spor kanallarından öğreniyorlar yaww... |
O chinco programı var ya ne salak bir şey ya.Hayatımda o kadar salak bir program görmedim ben.Ya Bjk Tv İnönü Stadı'na gidip jübileyi nasıl veremiyor bu ne saçma bir şey ya. |
yok hep canlı tenis meraqk ediyorum kac kişi seyrediyor tenis macını |
Alıntı:
|
Tahminim hasılat düşmesin diye şöhretler maçını vermiyorlar... |
valla arkadaşlar yerel televizyonda 2 yıl her kademede çalışmış biri olarak söyleyeyim çok basit değil bu işler. ayrıca bjk tv sadece futbol klübünden oluşmuyor bu yüzden sadece futbol beklemeyin.raiting amacımız yok amaç sadece sporun her alanında iddaalı bir spor kulübünün doğal olarak her alanda yayın yapması ki bu bizi eziklerden ve onun türevlerinden ayıran yegane özellik. sadece 1 yıl içinde genel anlamda spora yapılan yatırımlarda sadece bizim adımızın geçmesi nekadar büyük ve özel bir kulüp olduğumuzu gösteriyor. |
bjk tv yine yaptı yapacağını sağol Allah seni başımızdan eksik etmesin |
olacak ıs deıl ya kapatın şu kanalı bari |
kanal 1 verio arkadaşlar KANAL 1 |
Türkiye`de Saat: 03:01 . |