![]() |
Alıntı:
resmı arka plan yaptım:D |
Alıntı:
|
evt amokachi gelmedimi yaw. onuda cok seviyordum ben. |
amokachi ve guinti gelmedi malesef... baska resimler varmı aklar sizde yayınlarsanız cok guzel olur.. |
bize forvete amokachi gibi adam lazım yoksa batarız abicim bu sene vallahi. çok tecrübesiz bir takım olmuşuz. |
arkadaşlar boşuna üzülmeyin takım daha yeni ama kumaş hakikaten süper. akşam sadece görev yerlerini kaybeden futbolcular vardı.daha alışamamışlar belli.kimse s.donektsk kötü bi takım zannetmesin.unutmayın ki başında çok iyi bir hoca var ve ligininde şampiyonu ,elli milyon dolar a yakında transfere para harcadır. |
ben BEŞİKTAŞ ın oyununun ikinci yarılarını heriki hazırlık maçında da beyenmedim..sanki ikinci yarı bişiler oluyo takıma..ama bir kaç oyuncu değişikliğiyle o da aşıldı..biraz daha zaman arkadaşlar..hakketten kumaşı güzel takımın..biraz daha sabırla birlikte inş.güzel günler bizi bekliyor..;) |
Arkadaşlar ben bu maça bakmadım çünkü BJK TV'de manyak bi maç vardı.Roja FEDERER - Rafael NADAL maçı.gerçi 35 defa seyrettim ama ne yapayım artık topların hangi noktaya düştüğünü bile ezberledim.Bizim çok ta tınımızda bu amaç.Uyuz köpekler siz bu kanalı alında aydın doğanın götüne sokun.Şerefsizler.Arkadaşlar hep birlikte isyan edelim.Ya bu manyak kanal kapansın.Yada kendilerine çeki düzen versinler.En önemli jübile maçını bile göstermeyen bi kanaldan vatana millete en önemlisi bizim gibi koyu beşiktaş taraftarına hayır gelmez. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ha arkadaşlar bana şu sol tarafa resim yerleştiriyonuz ya biri bana onu öğretebilirmi rica ederim |
Kanatsız kartal uçarmı yaw Tigana anla şunu |
Türkiye`de Saat: 16:07 . |