![]() |
Alıntı:
Benden yaşça büyüksünüz onun için saygısızlık etmek istemem ama önce bir gözlük alın yazıları tekrar okuyun ondan sonra beni eğer etmişsem terbiyesizlikle suçlayın , yaptığınız ithamı ve hakareti red ediyorum . Aynışeyi düşünmüyoruz diye hakaret edilen benim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan . |
ya uff kavga emeyin herkesin görüşü farklıdır bunuda kısıtlayamayız dimi biri kal biri git dedi diyede ertuğrul hoca gidip yada kalcak diil bncde kalsın ama ltfn yani |
Alıntı:
Arkadaşım cemaat ten bir grup var bütün bjk forumlarında ertuğrul için savunma yapıp duruyorlar onu kurtarma çabası içindeler ondan dolayı ertuğrul u kim savunsa onlardan mı diye şüphe içindeyim . İşte bundan dolayı ertuğrul istifa etmelidir çünkü Biz beşiktaşlıları birbirine düşürdü , teknik direktörlük bilgisi zayıf yani amatör bjk nin ağırlığını kaldıramıyor . Bu nedenlerden dolayı başka hezimetler yaşamamak için ertuğrul a hizmetleri için teşekkür edip istifasını istemek lazımdır. |
[quote=Reis;832283]Yaşınızdan utanın fikir özgürlüğü diyorsun benim fikrimi beyan etmeme izin vermiyorsun terbiyesiz diye hakaret ediyorsun , holigan özentisi ve serseri hiç değilim internet cafede de değilim Allahım çok şükür evime internet alacak param var heralde yazınızda kendinizi tarif ettiniz . kendinize gelin yaşınızdan utanın , saygı görmek istiyorsanız saygı gösterin . yav mecburmuyum ertuğrulu sevmeye destekleyeme , nefret ediyorum ertuğruldan .[/quote kardeş tamam anladık sevmiyosun ertğrulu,olabilir,ayrıca paran da var ne mutlu sana :) ama artık uzatmayalım .... sana kimse ertuğrul gitsin dedin diye tepki göstermedi,bu cemaat çi fln ne demek oluyo.. |
Alıntı:
Arkadaşım bu yalan veya bilinmeyen birşey değilki Ertuğrul sağlam gülen cemaati mensubudur ve o cemaatin mensuplarının desteği ile Beşiktaş teknik direktörlüğüne kadar yükselmiştir . Doğruyu söyledik diye neden kızıyorsunuz ayrıca şuan cemaat mensubu bir grup ertuğrul un kovaulmasını engellemek için yoğun çaba içerisindedir bundan dolayı forumlarda yanlış anlaşılmalar olmaktadır eğer sizi yanlış anlamışsam özürdilerim . |
Beyler ,cevap vermeyin şuna....anlamıyormusunuz..Dikkat çekmek,muhatap bulmak için yapıyor..Bu yaştan sonra cemaatci de olduk..bırakın ne yazarsa yazsın... |
Ertuğrul Sağlam büyük maçları kaldıramıyor.Görevde kaldığı süre içerisinde bize ne katkı sağlamışki bundan sonra sağlayacak.Haa alt yapıya önem veriyor ona lafım yok.Dönüp bakalım kilit maçlarda ne yapmış, avrupa'da ne yapmış.Adam 2 senede rezil etti bizi avrupa'ya.Ertuğrul Sağlam istifa etmeli.Yoksa şampiyonlukta kaçar. |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |