![]() |
aynenn ertugrul hoca gitsee bilee yildirim demirören ve yöneticiler gibi serefsizz degildirr arkadaslarr hocanin arkadasindan neler yapdilarr ya bu son 4 gündürr bunlarrdaa seref hicbirseyy kalmamis yüzsüzz adamlarrr daha neler yazcamm ama yakismazz bizleree yazikki ne yazikkk |
istifaaa istifaa ertuğrul sağlammm istifaaaaa |
ertuğrul sağlamı bugün ağır bir şekilde eleştirenler sezon sonu biz şampiyon olunca ne yapacak çok merak ediyorum(sadece ağır şekilde eleştirenler için söylüyorum,bence gitmeli diyen herkese saygım var) |
Tartışmaya son verin Burada herkes kendi düşüncesini serbestçe dile getirebilir Kendine saygı gösterilmesini istiyorsan başkasının düşüncelerinede saygı göster |
Alıntı:
|
arkadaşlar boşuna tartışıyosunuz duymadınız galiba demirören ertuğrulun arkasındayım dedi buda onun lugatında ertuğrul kesin gidiyor demek oluyor.bu akşam maçtan sonra veya bi iki gün içinde ertuğrul kesin gider çünkü daha önce demirören bosqe,tigana ve rızadada teknik direktörümüzün arkasındayız deyip yollamıştı onlarıda bu durumda ertuğrul kesin gidiyor bence:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
1 - şu sensin 2 - yaşından utan yaşına göre hareket et 3 - dikkat çekmek isteyen muhatap bulmak isteyen sensin çünkü sen kaale alınmayı hak etmiyorsun , 4 - yaşına saygımdan ağzımı bozmuyorum yeter artık sayın modlar uyarın bu adamı sonra biz suçlu oluyoruz . 5 - kırk küsür yaşına gelmişsin karşındakinin düşüncesine saygı göstermeyi öğrenememişsin . yazık . 6 - diğer arkadaşlar kusura bakmayın bu adamı kaale alıp tartışma çıkarmamam lazım dı başınızı ağrıttım özür dilerim . |
BEŞİKTAŞIM KKARİZMAKARTAL haklısın ama sevgili Ertuğrul her maça ayrı kadro çıkarıyor ne o herkes haır olsun diyor iyi güzelde takımda adamlar birbirini tanıması ver birbirlerine alışmaları gerekmezmi? Bakın bu akşamda ayrı bir kadro çıkaracak HAYDİ HAYIRLISI |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:21 . |