![]() |
Bence Ertuğrul Hoca kalmalı herşeye rağmen.Tamam çok kötü ve ruhsuz bir oyun sonucu hezimetle elendik.Ama bu takımı 10 gün öncesin ekadar şampiyon ilan edenler şimdi karıştırmak için herşeyi yapıyorlar.Arkadaşlar gaza gelmeyelim.Ertuğrul hocayı değil önce Sinanı göndermek lazım.Ali Gültikenle geçen sezona çok iyi başlamıştık.Ne olduysa Sinan geldikten sonra oldu.Onun gibi mafya bozuntusu menajerlerin devri çoktan bitti.Önce Sinan sonra basiretsiz yönetim gitmeli. Ama öncelikli hedef bu akşamki maç olmalı.Ertuğrul hocaya ve takıma öyle bir destek verilmeli ki rakiplerin puan kaybettiği bu haftada avantajlı duruma geçelim. |
Alıntı:
|
ertuğrul saglam kesinlikle istifa etmeli ne diye destekliyosunuz anlamıyorum |
Bizim eleştirdiğimiz oynaatılan korkak oyun ve Ertuğrul hocanın 2.yılı adam gibi bir takım oluşturamamasıdır... Yani skora değil tepki... Ama 8-0 ve köy takımından alınan 4-1 lik mağlubiyet de hiç küçümsenecek rezillikler değil.... |
Alıntı:
|
ya ertuğrul sağlam gitmeli bence ama yinede sene sonuna kadar desteklenmeli ama beşiktaşa yakışmıo arkadaşlar kabul edin hangi büyük maçı kazandık ertuğrul hocayla sölermisiniz yada avrupadaki başarımız nedir bu hocayla kendmizi kandrmayalım sadece ve sadece sene sonuna kadar desteklenmeli diyorum ve sonrada luce diorum tabi bu bnm düşüncem :) |
En azından bu seneyide Sağlam'la bitirmeliyiz...Sağlam istifa ederse daha kötü durumlara düşeriz, bunu göremeyecek kadar kör olamazsınız herhalde...Bu senede Sağlam hocamıza destek vermeliyiz, bu desteğe rağmen istenilen başarıları yakalayamazsa eminim kendiside istifa yolunu seçecektir...Kendisi etmezse de gönderilecektir, cellatlar hazır kıta bekliyor!.. |
Alıntı:
Bana bak aklını başına topla senin bu yaptığın kaçıncı oldu ahlaksızlık etme ben senden 6 yaş büyüğüm bu ne biçim saygısızca uslup , annen baban sana senden büyüklerle nasıl konuşulur öğretmedi mi , Ben şerefli şanlı Beşiktaş taraftarıyım ama sen ezikbahçeli isen bilemem , senin ertuğrul un bu işte Beşiktaş taraftarını kaç parçaya böldü birbirine düşürdü başarısızlıkları ve hezimetleri ile işte bunun için gitmesini istiyoruz . şimdi efendi ol ufaklık adamın asabını bozma . |
Size daha önce tartışmaya son vermeniz gerektigini söylemiştim Biraz daha devam ederseniz yetkilerimi kullanmak zorunda kalacagım Bu son şansınız... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:51 . |