![]() |
Alıntı:
bu olayların ogun takımda oynayan herkes tarafındanda bılındıgı kanısındayım. Birileri yıllar sonra cıkar ve anlatır bunları ama sımdı kımse cesaret edemez. |
Bence en büyük suçlu lucescu'dur samsun maçından sonra lucescu büyük bir hoca olsa takımı toparlardı.Futbolcularına samsun maçını unutturacağı yerde her basın toplantısında o maçtan bahsetti,takımın 11 puan kredisi vardı ,bu krediyi iyi kullansa rahat şampiyon olurduk.Ronaldo , zago , cordoba üçüde pırlanta gibi insan elinde güçlü deliller olmadan çamur atmak lucescu'ya yakışmıyor,bence kendi hatasını kapatmak için başkalarını suçluyor.Beşiktaş'da oynayan bir futbolcunun maç satacağına inanmıyorum 1 milyon dolar,1.5 milyon dolar alan bir topçunun şikeyle ne işi olur , o kadar para için kariyerini tehlikeye atmaz... |
bu söylenenlerin hepsi olabilir ama ben yinede ronaldoyu ayrı tutuyorum en kötü günde bile bırakıp gitmedi.rıza onu tekrar a takıma aldığındada canını dişine takarak kırık kolla bile oynadı.cordoba hakkındada şike lafları çok çıktı ama zago ve ronaldoyu ilk kez duyuyorum. sinan engin ortaya laf atıyo.yaaa kardeşim o yıldan beri hep aynı laflar konuşursam yer yeinden oynar diyip duruyosun.konuşta görelim ak koyun kara koyun kim.bu yüzden o kadar insan zan altında kalıyo.italyanlar nasıl yaptı çökertti adamları artık kimsenn bitarafı yemez şike yapmaya.bizde yapabiliriz sen yeterki söyle.dedikodu yapar gibi olmuyo böyle. ama lucescuda boş adam değildir bu yaştan sonra yalan söylemez heralde. |
bu haberin kaynağı nedir??güvenilir midir?? lucesu'nun böyle birşey söylediğinden emin bile olmadan bize çok emeği geçmiş futbolcularımıza bela okuyup hakaretler etmemeliyiz diye düşünüyorum.....ha birşeyler yapılır araştırılır gerçekten şike yaptıkları ortaya çıkar o zaman herkes istediğini söylesin...ama ortada kesin birşey yokken gaza gelip eski futbolcularımız için olmayacak şeyler söylemeyelim...belki de inanmak istemediğimden böyle şeyler yazıyorum ama ispatlanmadan futbolcularımızı silmeyelim.... |
Şampiyonluğumuzu satan namusunudu satar yediği ekmeğe hiyanet edenin boğazından geçen her lokmanın hesabını vermek orunda olduğunu bilmiyorlar mı?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cordoba kadar bu taraftarın sevgisini kazanmış adam maç sattıysa. yazıklar olsun. taraftar ne yapsın kimseyi sevip,bağrına basmasınmı. kime güvenip kime güvemeyeceğimizi şaşırdık. |
bu sallama habere itibar etmeyin, tamam lucescu bazı şeylerden şikayetçiydi ama kesinlikle futbolcusunu suçlayacak karakterde bir kişiliğe sahip değil.Hem bu olay gerçekse niye o dönem kadro dışı bırakmadı bu adamları,sezonun son maçına kadar oynatmıştı...BU HABERİ YAPANI KINIYORUM... |
bence de birseyler oldu o kesin yoksa niye verilim sampiyonugu... hele o samsun maci ulan cemp papila senin annani avradini........o .cocugu....ahc ach.. bjk tam bjk li futboldu clazim önrnegin Riza Calimbay gibi... onlar mac filan satmaz... |
Türkiye`de Saat: 00:44 . |