![]() |
Ugur Yildirimm.. arkadaşlar ugur yıldırım heerenveen'den resmen ayrildigini acikladi. turkiyedende teklifler varmiş. bizimde kanatlarda sorun var ztn nobreye de ugur gibi bi kanat lazim asistler yapicak sizce nsi olurdu gelse?? solda jorgensen sagda ugur _yıkariz ortaligi...:) |
uğur bildiğim kadarıyla cinconlu ve gayse formasıylada fotoğrafları var onun için ben istemem gs forması giyen oyuncuyu yeterince profesyonel deil.. |
adam gündemde olduğu zaman bağıra bağıra gsliyim dedi. hem çok iyi bir oyuncu feğil bence, abarttılar... |
geçen sezon, yani bu geçtığiğimiz sezonun oncesindeki sezon, çok müthiş oynuyordu. Dünyanın en iyi serbest atış atan oyuncu oldu ve Hollanda da assist rekorunu kırdı sağ kanatta. Bu sezon bıraz bıraktı kendini ama geçen sezonki form grafiğini yakalabilirse muhteşem, süper oyuncu hemde çok genç. Bence alalım, Tigana işini iyi yaparsa çok faydalı olabilir... |
Bu adam iyi bir oyuncu degildir, sirf ortalari cok iyi ve serbest vuruslari iyi, ama bir adam gectigini hala goremedim. Markaj altinda hicbirsey yapamiyor ve oyundan dusuyor, yani bize yaramaz. |
boşverin şunu bizde işi olmaz..... |
ben yorumlara katılmıyorum, uğur yıldırım bizde iş yapar, adamın serbest vuruşları da süper... |
Alıntı:
|
o pusht hem gsli hem de hollanda milli takımını Türkiye milli takımına tercih etti. bölelerinin ne işi var BJK de!!! |
Alıntı:
|
bencede hiv geregi yok.. hem yanilmiyorsam türk milli takimi istemedi hollandayi isted.. vatan hayini |
Gelmesin istemıyorum... gslıyım dıen adam bize gelemez... |
ne isimiz var cinconlularla |
ya artik gecelim gs formasi giymiş fln snki bizde hecc gs-fb formasi giyen adam yok hee boşverelim bunlari ugur bnce ii adam ali guneş-ali tandogan var bunlar neapmişlar bunlarin 2 si yerine o olsa cok daha ii- yani ortalari yeter... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
milli takımı satan adamı ben BEŞİKTAŞ ta görmek istemem.Sadece frikik çekebilen bi adam bu başka hiç bir meziyeti yok. |
gese li demek ******** demek olay kapanmıştır... |
valla gsli veya fb forma giymiş olması bence önemli değil ama milli takımı red eden biri bjkda oynamasın |
sonu Fatih Sonkaya gibi olur... Ayrica Milli takimda oynayabilecek Fifadan karar cikmisti... |
eger gs formasi giymisse ve gsliyim derse gelmesin , istemiyoruz........ |
yaramazzzzz bize !!! |
geçelim böyle adamları ya.2 düzgün şut atan adamı takımamı alacaz. uğur zaten milli bir felaket! |
işte size istediğiniz futbolcunun fotosu http://www.myehost.de/resim/images/Fky34193.jpg istemiyorum bu adamı. birde şu haber okuduktan sonra siz kara verin http://www.ajansspor.com/haber/129229 |
Yahu bırakın şu vatanını değilde gavur takımını seçeni |
boşwerin uğur falan hikaye bunlar |
evet alınması gerekır |
iyi ortaları varsa bize çok yarar. ama ben serbest vuruştan başka özelliğini bilmiyorum. |
Bende istemiyorum GS ve FB Formalarinlan Pos verenleri...Tümer gibi kani bozuk oluyorlar...:cool: |
Uğur iyi biri değil. Hollanda milli takımını seçti kadroya bile alınmadı ayrıca cinconlu. |
istemem abi uğuru falan.o oynayacağına serdar özkan,rıza şen falan oynasın takımda.yabancı gelmiosa kimse gelmesin. |
Hatirlarsaniz Fatih Sonkaya Berkant Gibi Isimlerde Gelmeden Once çok Abartildi Beklenen Hiçbiresyi Veremedi Besiktasimiza Bu Ugur Da Ayni Serbest Vurus Kullansin Diye Alinacak Hali Yok Herhalde |
Alıntı:
uğur yıldırım gelmeli..onun yerinde oynayan ali güneş sanki hngi takımlı..adam hollanda da yetişmiş,orayı seçti,çok da türklük duygusu yktur zaten..normal yani.. |
beyler bu adamı fmde çok güzel yapmışlar ordan aldanmayın hiçte iyi deil işe yaramaz iyi olsa serbest kalmazdı |
Türkiye`de Saat: 08:49 . |