![]() |
abi defansını toroman(serdar)-g.zan-koray-baki yi koyarsan ve önüne fahri ile klebersonu koyarsan sorun olmaz ortasahan güçlü ise defanstan korkma ! |
arkadaş thurama bonservis ödemiyolar ama kaldıki senin i.akının var ne gerekvar i. akın boşmu geleceğil yıldızı bu adam ama tigana saolsun yok edecek çocuğu biraz ilgilenip disiplin altına alacan bak seneye elinde tutabiliyonmu baca real kapını çalar hemen ama değerini anlayana tabi bu söylediklerim sağ olsun herkesi alallım deniyo al al da nereye kadar bazı transferler ahengi bozar bu kadar kolay gol yiyen takımın kanat takviyesi yanlış olur kanatların çalışmamasına gelince doğru adamları oynamamasından ve müdafanın orta alana destek vermemesinden kaynaklanıyo müdafadan doğru toplar çıkmıyor iyi kademe yapılmıyor bu yüzdende müdafa ileri çıkmayıp çakılı oynuyor orta alanda rakip bekleri çıkarınca 6 kişi oluyor biz bekler çakılı olunca 4 kişi oluyoruz o zaman delgadoda bocalıyor burak gibi bir adamı kullanamıyosun nobre top alamıyor ve sen top kaybediyosun bilmem anlatabildimmi ............ |
tamam defans adamı alırız gol yemeeyiz ama kanatlardan nobreyi besleyecek adam bulamayız. Ayrıca defansta sorun olmadığını düşünüyorum. gökhan koray oynarsa sağlam olur. jorgenseni beğenmemenin biraz saçmalık olduğunu düşünüyorum. Gelirse gol rekoru kırarlar nobreyle. Adam italya liginde luca toninin kral olmasında en öneemli etkenlerden biridir ayrıca |
jorgensen cok isabetli bir transfer olur hayırlısı alırız insallah.. |
Alıntı:
valla bende katılıyorum daha ne yapılsın ona yaslı bu star değil zaten star olan bir adamın tc de işi ne ya arkadaslar.. turkiye ye ole her adam maalesef gelmez gercekci olmak lazım ayrıca jorgensen i izleyenler bilir adam cok istikrarlı ve gercekten iyi bir sol kanat.. |
jorgensen denen herifi tartisan adamin futbol bilgisinden suphe ederim, 31 yasinda olabilir dimi ? zago besiktasa geldiginde kac yasindaydi soralim delikanlilara + zago degilmiydi besiktasin defansini toplayan adam ? jorgensen denen arkadas da sol kanadimizi toparlayacak.. bunun neresini tartisiyosunuz anlamadim :) |
pasquale hastayimmm olmaz bole bi adamm yaaa teknik-frikik-hız-orta herşeyy superrr 1 ay oncede demiştim pasquali alalim die şimdide diorum nobreye cok asist yaparr tam cizgi adami istedigimiz gibi....OOoooooooOOOooooooo i love youu pasquall....... cok sewindim ya bu adami istedigimize- inş gelirr AMİNN!!!!!! |
jorgensen iyi oyuncu besiktas a yararlı olur |
jorgensen olabilir ama olacaksa olsun sabrım kalmadı |
Beşiktaş, her konuda anlaştığı Fiorentinalı yıldızı 30 Temmuz'da Almanya'da G.Saray ile oynanacak kupa maçına getirip şov yapacak İtalya Temyiz Mahkemesi, şike kararını onar onamaz Murat Aksu, Çizme'ye uçarak Danimarkalıya imza attıracak. *** Jorgensensiz olmaz Fransız hocanın, Martin Jorgensen'e, "Seninle zirveye oynarız, tecrüben yeter" dediği; Jorgensen'in de Tigana'ya "Sizinle anlaşacağız" yanıtı verdiği öğrenildi. KARŞILIKLI İLTİFATLAR Beşiktaş'ın sol kanat için düşündüğü ilk isim olan Martin Jorgensen'i, Tİgana'nın ikna ettiği öğrenildi. Fransız teknik adamın, Danimarkalı oyuncu ile yaptığı görüşmede, "Senin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek beni çok mutlu eder. Tecrüben bile bize güç katacaktır" dediği, Jorgensen'in de, "Bana güvenmeniz çok güzel. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DSanırım birlikte çalışabiliriz" yanıtını verdiği belirtildi. SÜPER KUPA'YA YETİŞİR Beşiktaş, Jorgensen için harekete geçmek için İtalyan Temyiz Mahkemesi'nin Fiorentina ile ilgili vereceği son kararı bekliyor. 25 Temmuz'daki mahkeme itirazı reddederse, siyahbeyazlılar 26 Temmuz'da İtalya'ya gidecek ve Jorgensen'in işini bitirecek. Yönetim, büyük bir pürüz olmazsa Jorgensen'i 30 Temmuz'daki Süper Kupa final maçına yetiştirmeye çalışacak. Fatih DOĞAN |
Türkiye`de Saat: 07:18 . |