![]() |
artık tartışmaya gerek yok jorgensen le her konuda anlaşıldı mahkeme kararı beklenio bonservisi yok dünya çapında tecrübeli topçu daha ne alcaz geçen sene luca toninin gol kralı olmasında en büyük pay jorgensenin |
yakisir iyi futbolcu... |
jorgensenle beraber keşke mehmet topuzu da alsak yemin ederim bu ikisini alalım ligin tozunu atarız bea şampiyon oluruz |
Jorgensen'e 7 Trilyon Jorge'ye 7 trilyon Beşiktaş, imza için beklettiği Danimarkalı oyuncuya servet ödeyecek. Fiorentina'nın küme düşmesi kesinleşirse siyah-beyazlılar 3.5 milyon euro'yu gözden çıkarıp, Jorgensen'i alacak. *** Martin'e servet Beşiktaş, bir haftadır görüştüğü Danimarkalı Martin Jorgensen'e servet harcayacak. 2 milyon euro'luk bonservisini görüşmek için İtalya'daki temyiz mahkemesinin sonuçlanmasını bekleyen siyah-beyazlıların, futbolcuya da 1.5 milyon euro vermeyi düşündüğü ve transferin yaklaşık 7 trilyona mal olacağı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
rakamlar bu kadar yüksek değildir daha aşağıya çekilir bu rakamlar ! |
hergun ayrı bısey cıkıyo canım sıkıldı ıyce ya vallahı bıtsın su transfer ıslerı artıkkkk |
salıyı bekliyecegiz |
Jorgensen Beşiktaş'ta JORGENSEN BEŞİKTAŞ'TA 24-Temmuz-2006 00.:59 http://www.martin-jorgensen.dk/uk/ga...e/big/u_12.jpg Beşiktaş günlerdir durumu belirsiz olan Jorgensen transferinde mutlu sona ulaştı.Siyah-Beyazlılar Jorgensen'e Fiorentina'dan izin çıkmasından sonra hemen harekete geçti ve Jorgensen ile faks yoluyla ön protokol imzaladı.Ancak transferin resmiyet kazanması için Fiorentina'nın resmen düşürülmesi gerekiyor.25 Temmuz'da açıklanacak kararın hemen ardından Beşiktaş Jorgensen'i direk Almanya kampına getirecek.Beşiktaş'ın Jorgensen ile 3 yıllığına yıllık 1.6 milyon euro'ya anlaştığı öğrenildi.31 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Beşiktaş ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirtirken,"Çok uzun yıllardır İtalya'daydım.Yeni bir heyecan arıyordum.Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın benim için ideal yer olduğuna inanıyorum.Ayrıca Tigana ile yaptığım telefon görüşmeside bu kararımda büyük rol oynadı.İngiltere ve İspanya'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş benim hedeflerime en yakın takım.Takımdaki çoğu ismi tanıyorum.Özellikle Delgado'nun çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Umarım seneye takım olarak iyi oynayıp,şampiyon oluruz"diye konuştu. Kaynak : DHA(Faik GÜRSES) |
ne acaip bir medya var ya.biz transfer yapınca hemen TL kuruna göre yazıyorlar.milletin gözünü korkutuyorlar. ezikler transfer yapınca euro biz transfer yapınca TL.var mı lan böyle iş. o nun için 1,5-2 milyon euro konuşuluyorsa jorgensen e çok diil bence 1,5 milyon euro.keşke alınsa. |
vatana millete hayirli ugurlu olsun |
Türkiye`de Saat: 11:30 . |