![]() |
haber doruysa bu adam doru bi transfer olabilir. çok kaliteli hayırlısı bakalım |
valla alınırsa ii olur.artık bi transfer yapılacaksa yapılsın zaten lig başlamasına az kaldı ondan sonra uyum sorunu filan sonuç önceki senelerdeki gibi hüsran olucak |
ii bi transfere benziyo ama biras yaşlı diil mi? gençelere ayak uydurabilecek mi? :) Danimarka alt liglerinden Vorup fB kulübünün %50'sine sahip ve başkanıdır. :cool: |
iyi adam faydlı olur ismide var sonuçta |
hadi hayırlısı |
Ben Tigana onu almaz diye tahmin etmiştim ama bilmiyorum yine de.Jorgensen bildiğim kadarıyla Sergen tipinde bir oyuncu.Ama Jorgensen'in bana göre en büyük artıları: 1)İki ayağını da kullanabilmesi. 2)Orta sahanın her yerinde oynayabilmesi. |
walla benim onerdigim isimler yavas yavas gundeme geliyo :D menajer olmak istiyorum :D |
tv8 spor haberlerındede soylemıstı hadı bakalım hayırlısı |
ama gelse sol kanat makine olur |
danimarka milli takiminda cok begenmistim jorgenseni. cok hizli ve hareketli bir futbolcu. adam eksiltebiliyor, hic beklenmedik anlarda orta yapiyor ve sut cekiyor. besiktasimiza cok faydali olur. yasi da cok uygun. 30 iyi bir yas.ne yasli nede tecrubesiz. |
Türkiye`de Saat: 04:34 . |