![]() |
arklar sakin yaslı falan demeyın ... birakında bi tane tecrubelı adam alınsın... jorgense alınırsa faydalı olur... |
bu adam çok ii bir futbolcu..zaten biliyoruz kendisini..tigana da takımın eksikliğini bu noktada ii görmüş..iyi bir kanat oyuncusu..hadi hayırlısı bakalım.. |
çok akıllıca bir transfer olur. ama artık zaman kaybetmeden transferin yapılması lazım liglerin başlamasına ne kaldıki. |
cok iyi bir transfer olur sol kanadımız cok iyi işler bide sağ kanatta sakatlık olunca ordada oynar hatta delgadonun yerinde bile oynayabilen bir oyuncu |
artık o kadar isim çıktı ki inş en doğru hangisi ise o alınır.. |
Nİhayet MÜnch Ten Sonra Sol Kanada Adam Gİbİ Bİrİ Gelİp Bİzİ Delİ İbodan Kurtaracak |
Farkındamısınız ilk kez bir futbolcu üzerinde tüm arkadaşların mutabık olduğunu görüyoruz hayırdır inşallah bence de iyi transfer bence de gelsin |
Simdi Hedef Jorgensen.. Daha önce Udenise’de 7 yıl top koşturan, son iki sezonda da Fiorentina forması giyen Martin Jorgensen’i, teknik direktör Jean Tigana’nın transfer danışmanı Richard Bentoni’nin önerdiği belirtildi. Danimarkalı oyuncunun transferinde pürüz çıkması halinde Siyah-Beyazlılar, Fiorentina’nın diğer sol kanat oyuncusu Pasqual’e teklif götürecek.. Bence iyi oyuncu. yorum sizin. |
ben onu sadece Danimarka milli takımından biliyorum.Son Derece yararlı birisi olur bizim için.Bende mutlaka alınmasını istiyorum.Gözümüz gönlümüz açılır.Gözlerimizin paslarını silerler hiç olmazsa |
o kadar ismi geçen sol kanat oyuncuları içinde beni heyacanlandıran isim oldu inşallah alınır ama aklım karıstı bir yerde bonservisi yok deniliyor bir yerde 6 milyon deniliyor |
Türkiye`de Saat: 03:32 . |