![]() |
bence aklı başında bir ibrahim akın daha verimli olur.tabi eğer aklı başındaysa... |
Cok yasli bu be arkadaslar...bize daha iyisi yakisir...hem o kadar ahim sahim biriside deyil....herkesi star diyenlere inanmayin....Hayirlisi olur insallah... |
kaynak fotomac arkadaşlar :D:D bence jorgensen iii bi i.akını kesemez allınırsa i.akına yazık olucak |
http://www.transfermarkt.de/spieler/...pieler_id=5892 bu adam çok istikrarlı ve çokta iyi profesyoneldir bu adamın neyini tartışıyoruz anlamadım ? |
5 milyon euro mu bu transfer yatar. |
Arkadaşlar bu adamın kalitesini kimse tartışmasın. adam cok suratli birebirde cok rahat adam gecebiliyor ve mukemmel orta yapabılme yetenegine sahip ( yıllardan beri orta ozurlulerle kanat cırpmaya calıstıgımız unutulmasın.) ayrıca maclarını seyredenler ıyı bılır cok da ıyı serbest atıs kullanıyor ve kaleye direkt sutlar cıkarabiliyor. 30 yasında bi adamada yaslı demeyın artık lutfen bugun barcelona bile 34 yasındaki thuram'ı transfer edıyor. Herkes bu genclestırme operasyonunu takımda 27 yasın ustunde adam kalmasın dıye algılıyor heralde, bu kadar da abartmayalım. Ve unutmayınkı kuzey ulkelerının ınsanları fızık olarak afrikalılar kadar ıyı oldugu gıbı profesyonellık bakımındanda en ıyılerıdır. Herkes Dua etsinde Beşiktaşımız bu kadar iyi bir adamı alabilsin. |
bu adam da tartışılıp eğer beğenilmiyorsa dah diyecek bişey yok sanırım |
yönetimi daha şimdi anlıyorum böyle adamları bile almak istiyor yönetim ancak taraftarın düşündüğüne bir bakarmısınız valla yönetim kralını getirse size yaranamaz gibime geliyor ! |
Alıntı:
|
müdafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hersene 38 gol mü yiyecez bi ara 15 yedikmi çok diyoduk yav nerde 11 gol yediğimiz seneler gol yemediğimiz için kaleci almıyoduk nerdeyse engin top gelmeyince kaleciliği unutmuştu yavvvvvvvv.... |
abi defansını toroman(serdar)-g.zan-koray-baki yi koyarsan ve önüne fahri ile klebersonu koyarsan sorun olmaz ortasahan güçlü ise defanstan korkma ! |
arkadaş thurama bonservis ödemiyolar ama kaldıki senin i.akının var ne gerekvar i. akın boşmu geleceğil yıldızı bu adam ama tigana saolsun yok edecek çocuğu biraz ilgilenip disiplin altına alacan bak seneye elinde tutabiliyonmu baca real kapını çalar hemen ama değerini anlayana tabi bu söylediklerim sağ olsun herkesi alallım deniyo al al da nereye kadar bazı transferler ahengi bozar bu kadar kolay gol yiyen takımın kanat takviyesi yanlış olur kanatların çalışmamasına gelince doğru adamları oynamamasından ve müdafanın orta alana destek vermemesinden kaynaklanıyo müdafadan doğru toplar çıkmıyor iyi kademe yapılmıyor bu yüzdende müdafa ileri çıkmayıp çakılı oynuyor orta alanda rakip bekleri çıkarınca 6 kişi oluyor biz bekler çakılı olunca 4 kişi oluyoruz o zaman delgadoda bocalıyor burak gibi bir adamı kullanamıyosun nobre top alamıyor ve sen top kaybediyosun bilmem anlatabildimmi ............ |
tamam defans adamı alırız gol yemeeyiz ama kanatlardan nobreyi besleyecek adam bulamayız. Ayrıca defansta sorun olmadığını düşünüyorum. gökhan koray oynarsa sağlam olur. jorgenseni beğenmemenin biraz saçmalık olduğunu düşünüyorum. Gelirse gol rekoru kırarlar nobreyle. Adam italya liginde luca toninin kral olmasında en öneemli etkenlerden biridir ayrıca |
jorgensen cok isabetli bir transfer olur hayırlısı alırız insallah.. |
Alıntı:
valla bende katılıyorum daha ne yapılsın ona yaslı bu star değil zaten star olan bir adamın tc de işi ne ya arkadaslar.. turkiye ye ole her adam maalesef gelmez gercekci olmak lazım ayrıca jorgensen i izleyenler bilir adam cok istikrarlı ve gercekten iyi bir sol kanat.. |
jorgensen denen herifi tartisan adamin futbol bilgisinden suphe ederim, 31 yasinda olabilir dimi ? zago besiktasa geldiginde kac yasindaydi soralim delikanlilara + zago degilmiydi besiktasin defansini toplayan adam ? jorgensen denen arkadas da sol kanadimizi toparlayacak.. bunun neresini tartisiyosunuz anlamadim :) |
pasquale hastayimmm olmaz bole bi adamm yaaa teknik-frikik-hız-orta herşeyy superrr 1 ay oncede demiştim pasquali alalim die şimdide diorum nobreye cok asist yaparr tam cizgi adami istedigimiz gibi....OOoooooooOOOooooooo i love youu pasquall....... cok sewindim ya bu adami istedigimize- inş gelirr AMİNN!!!!!! |
jorgensen iyi oyuncu besiktas a yararlı olur |
jorgensen olabilir ama olacaksa olsun sabrım kalmadı |
Beşiktaş, her konuda anlaştığı Fiorentinalı yıldızı 30 Temmuz'da Almanya'da G.Saray ile oynanacak kupa maçına getirip şov yapacak İtalya Temyiz Mahkemesi, şike kararını onar onamaz Murat Aksu, Çizme'ye uçarak Danimarkalıya imza attıracak. *** Jorgensensiz olmaz Fransız hocanın, Martin Jorgensen'e, "Seninle zirveye oynarız, tecrüben yeter" dediği; Jorgensen'in de Tigana'ya "Sizinle anlaşacağız" yanıtı verdiği öğrenildi. KARŞILIKLI İLTİFATLAR Beşiktaş'ın sol kanat için düşündüğü ilk isim olan Martin Jorgensen'i, Tİgana'nın ikna ettiği öğrenildi. Fransız teknik adamın, Danimarkalı oyuncu ile yaptığı görüşmede, "Senin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek beni çok mutlu eder. Tecrüben bile bize güç katacaktır" dediği, Jorgensen'in de, "Bana güvenmeniz çok güzel. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DSanırım birlikte çalışabiliriz" yanıtını verdiği belirtildi. SÜPER KUPA'YA YETİŞİR Beşiktaş, Jorgensen için harekete geçmek için İtalyan Temyiz Mahkemesi'nin Fiorentina ile ilgili vereceği son kararı bekliyor. 25 Temmuz'daki mahkeme itirazı reddederse, siyahbeyazlılar 26 Temmuz'da İtalya'ya gidecek ve Jorgensen'in işini bitirecek. Yönetim, büyük bir pürüz olmazsa Jorgensen'i 30 Temmuz'daki Süper Kupa final maçına yetiştirmeye çalışacak. Fatih DOĞAN |
Alıntı:
|
Teknik direktör Jean Tigana’nın ısrarla sol kanada bir takviye istemesi üzerine harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, İtalya Ligi’nde forma giyen flaş bir isme kancayı atmıştı: Martin Jorgensen... Çizme’deki şike skandalı sonrasında Serie B’ye düşürülen Fiorentina’da forma giyen Danimarkalı futbolcu, İtalya Futbol Federasyonu’nun aldığı bu kararı Temyiz Mahkemesi’nin onaylaması halinde serbest kalacak. Temyiz’in bu kararı açıklayacağı gün ise 25 Temmuz Salı... ‘İtalya’dan soğudum...’ İtalya’daki gelişmeleri yakından takip eden Siyah-Beyazlılar, bu süreci iyi değerlendirmek için girişimlerine hız verdi. Martin Jorgensen ve menaceri ile telefon trafiği yapan Kara Kartallar, Danimarkalı yıldızla parasal konularda anlaşma sağladı. Jorgensen, Beşiktaşlı idarecilere özetle şu açıklamaları yaptı: “Geleceğimin ne olacağını şu an için ben de bilmiyorum. Çünkü kulüpte konuşacak bir yetkili bile bulamıyorum. Ancak İtalya’dan soğuduğum kesin...” ‘Yeni ülke, yeni heyecan’ “Futbol yaşantıma, yeni bir ülkede yeni bir heyecanla devam etmek, benim açımdan da cazip. Sizin gibi benimle ilgilenen başka kulüpler olduğunu ve menacerime bazı teklifler iletildiğini biliyorum. Fakat transferime sizin kadar ciddi yaklaşan bir kulüp olmadığını da itiraf etmeliyim. Fiorentina ile ilgili karar verildikten sonra yine görüşelim. Şu an için diyebileceğim tek şey var: İstanbul’a gelmeyi isterim. Ancak bu sadece benim elimde değil...” Aksu tetikte bekliyor... Temyiz Mahkemesi; Juventus, Fiorentina ve Lazio ile ilgili verilen kararları onaylar ve Mor Menekşeler’in gelecek sezon İtalya İkinci Ligi’nde (Serie B) mücadele etmesi kesinlik kazanırsa, Beşiktaş’ın bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Çizme’den gelecek iyi haberi bekleyen İkinci Başkan Murat Aksu, Almanya’dan direkt İtalya’ya geçecek. Kendisine, İstanbul’dan Çizme’ye gidecek olan Sportif Direktör Erdil Arpacı da eşlik edecek. |
Jorgensen'in sözleri gururumu okşadı doğrusu:D |
Bakalim SÖledİmİ BÖyle Şeyler Bİzİm Medya Fazla Atar Bİlİrsİnİz Herİfİn AĞzindan YazmiŞlardir |
yabancı stoper diyenler geçen sene sadece 52 gol atabildiğimizi unutmuşlar herhalde... |
müdafaa forvetten başlar.ilk önce kanat sorununu çözmemiz lazım.ondan sonra inşallah o kadar adamımız var defansta.onlarda öğrenir illaki haftalar geçtikçe.bizim ilk haftaları kayıpsız geçmemiz için defansı değil,orta sahayı düzeltmemiz lazım.hatırlayın geçen sene ilk haftalarda gol yediğimizden mi yeniliyorduk,yoksa bitürlü gol atamadığımızdan mı?yani oyunda ilk önce gol atıp rakibi çözmamiz lazım.ilk haftaları böyle atlattıkmı gerisi gelir zaten. |
Bence iyi olur son haberlere göre Kendisi gelmeye niyetliymiş is Fiorentinaya kalmış |
söylenenler kadar varsa işallah gelir. |
Alıntı:
İnsallah olur ve gör beşiktaşımıza cok buyuk guc katar. Ben daha onceki yorumlarımda oyun kurucu ozellıklerı olan bır yıldız alınmasını ıstıyordum ama jorgensen ıkı kanattada oynayabılecek ve yerı geldımı oyun kurucumuzada yardımcı olabılecek kapasıtede adı fazla duyulmamıs olsada takıp edenlerın cok ıyı bıldıgı gızlı bır yıldız ve tam bır takım oyuncusu. İnsallah olur bu transfer. |
münchten beri iyi bir sol kanata hasrettik. Adam sağda solda ortada hatta gerektiğinde forvette oynayabiliyor. Takıma tecrübeli gerektiğinde sorumluluk alacak oyuncu lazım. Ama bazıları hala burun kıvırıyor. yok yaşlıymış. Adam şu an luca tonin bu kadar önemli bir oyuncu olmasındaki en önemli sebeeplerden biri. Aslında çok da yaşlı değil 31 yaşında . Gelirse gerçekten çok iyi ve yerinde bir transfer olur |
artık tartışmaya gerek yok jorgensen le her konuda anlaşıldı mahkeme kararı beklenio bonservisi yok dünya çapında tecrübeli topçu daha ne alcaz geçen sene luca toninin gol kralı olmasında en büyük pay jorgensenin |
yakisir iyi futbolcu... |
jorgensenle beraber keşke mehmet topuzu da alsak yemin ederim bu ikisini alalım ligin tozunu atarız bea şampiyon oluruz |
Jorgensen'e 7 Trilyon Jorge'ye 7 trilyon Beşiktaş, imza için beklettiği Danimarkalı oyuncuya servet ödeyecek. Fiorentina'nın küme düşmesi kesinleşirse siyah-beyazlılar 3.5 milyon euro'yu gözden çıkarıp, Jorgensen'i alacak. *** Martin'e servet Beşiktaş, bir haftadır görüştüğü Danimarkalı Martin Jorgensen'e servet harcayacak. 2 milyon euro'luk bonservisini görüşmek için İtalya'daki temyiz mahkemesinin sonuçlanmasını bekleyen siyah-beyazlıların, futbolcuya da 1.5 milyon euro vermeyi düşündüğü ve transferin yaklaşık 7 trilyona mal olacağı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
rakamlar bu kadar yüksek değildir daha aşağıya çekilir bu rakamlar ! |
hergun ayrı bısey cıkıyo canım sıkıldı ıyce ya vallahı bıtsın su transfer ıslerı artıkkkk |
salıyı bekliyecegiz |
Jorgensen Beşiktaş'ta JORGENSEN BEŞİKTAŞ'TA 24-Temmuz-2006 00.:59 http://www.martin-jorgensen.dk/uk/ga...e/big/u_12.jpg Beşiktaş günlerdir durumu belirsiz olan Jorgensen transferinde mutlu sona ulaştı.Siyah-Beyazlılar Jorgensen'e Fiorentina'dan izin çıkmasından sonra hemen harekete geçti ve Jorgensen ile faks yoluyla ön protokol imzaladı.Ancak transferin resmiyet kazanması için Fiorentina'nın resmen düşürülmesi gerekiyor.25 Temmuz'da açıklanacak kararın hemen ardından Beşiktaş Jorgensen'i direk Almanya kampına getirecek.Beşiktaş'ın Jorgensen ile 3 yıllığına yıllık 1.6 milyon euro'ya anlaştığı öğrenildi.31 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Beşiktaş ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirtirken,"Çok uzun yıllardır İtalya'daydım.Yeni bir heyecan arıyordum.Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın benim için ideal yer olduğuna inanıyorum.Ayrıca Tigana ile yaptığım telefon görüşmeside bu kararımda büyük rol oynadı.İngiltere ve İspanya'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş benim hedeflerime en yakın takım.Takımdaki çoğu ismi tanıyorum.Özellikle Delgado'nun çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Umarım seneye takım olarak iyi oynayıp,şampiyon oluruz"diye konuştu. Kaynak : DHA(Faik GÜRSES) |
ne acaip bir medya var ya.biz transfer yapınca hemen TL kuruna göre yazıyorlar.milletin gözünü korkutuyorlar. ezikler transfer yapınca euro biz transfer yapınca TL.var mı lan böyle iş. o nun için 1,5-2 milyon euro konuşuluyorsa jorgensen e çok diil bence 1,5 milyon euro.keşke alınsa. |
vatana millete hayirli ugurlu olsun |
Türkiye`de Saat: 20:55 . |