![]() |
bence aklı başında bir ibrahim akın daha verimli olur.tabi eğer aklı başındaysa... |
Cok yasli bu be arkadaslar...bize daha iyisi yakisir...hem o kadar ahim sahim biriside deyil....herkesi star diyenlere inanmayin....Hayirlisi olur insallah... |
kaynak fotomac arkadaşlar :D:D bence jorgensen iii bi i.akını kesemez allınırsa i.akına yazık olucak |
http://www.transfermarkt.de/spieler/...pieler_id=5892 bu adam çok istikrarlı ve çokta iyi profesyoneldir bu adamın neyini tartışıyoruz anlamadım ? |
5 milyon euro mu bu transfer yatar. |
Arkadaşlar bu adamın kalitesini kimse tartışmasın. adam cok suratli birebirde cok rahat adam gecebiliyor ve mukemmel orta yapabılme yetenegine sahip ( yıllardan beri orta ozurlulerle kanat cırpmaya calıstıgımız unutulmasın.) ayrıca maclarını seyredenler ıyı bılır cok da ıyı serbest atıs kullanıyor ve kaleye direkt sutlar cıkarabiliyor. 30 yasında bi adamada yaslı demeyın artık lutfen bugun barcelona bile 34 yasındaki thuram'ı transfer edıyor. Herkes bu genclestırme operasyonunu takımda 27 yasın ustunde adam kalmasın dıye algılıyor heralde, bu kadar da abartmayalım. Ve unutmayınkı kuzey ulkelerının ınsanları fızık olarak afrikalılar kadar ıyı oldugu gıbı profesyonellık bakımındanda en ıyılerıdır. Herkes Dua etsinde Beşiktaşımız bu kadar iyi bir adamı alabilsin. |
bu adam da tartışılıp eğer beğenilmiyorsa dah diyecek bişey yok sanırım |
yönetimi daha şimdi anlıyorum böyle adamları bile almak istiyor yönetim ancak taraftarın düşündüğüne bir bakarmısınız valla yönetim kralını getirse size yaranamaz gibime geliyor ! |
Alıntı:
|
müdafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hersene 38 gol mü yiyecez bi ara 15 yedikmi çok diyoduk yav nerde 11 gol yediğimiz seneler gol yemediğimiz için kaleci almıyoduk nerdeyse engin top gelmeyince kaleciliği unutmuştu yavvvvvvvv.... |
Türkiye`de Saat: 23:34 . |