![]() |
hiç sanmam |
Alıntı:
|
KARTAL SAĞ GÖSTERİP SOL VURACAK 23-Temmuz-2006 04.52 http://imgs.pravda.sk/sk_rsport/A060...NEDVED_V_V.JPG Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.Tüm camia Jorgensen transferine yönelmişken,Beşiktaş'ın asıl amacının Pavel Nedved olduğu bildirildi.Kartal'ın 4 gündür Nedved ile kıran kırana pazarlık yaptığı öğrenildi.Başkan Yıldırım Demirören'in kulüpten ayrılacağını açıklayan sportif direktör Erdil Arpacı'ya bu transfer için tam yetki verdiği,Arpacı'nın ise Nedved ile 4 gündür Prag'ta pazarlık yaptığı ifade edildi.Nedved 3 yıl için yıllık 2 milyon euro'ya kadar indiği,Beşiktaş'ın Nedved'i 1.5 milyon euro'ya ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.Kartal'ın çek yıldızı 30 Temmuz'daki Galatasaray maçına Frankfurt'a getireceği iddia edildi.Eğer Nedved'de bir problem çıkarsa,Jorgensen hemen bitirelecek. Kaynak: DHA/REUTERS |
Ben inanmıyorum acıkcası ... |
Valla haber Reuters etiketli.Doğrudur bence.Bunlar kolay kolay haber vermez öyle yalan olsa. |
Bonservisi elindeyse niye alınmasın ki.Çokluk çocuğa bile toplam o kadar para veriyorlar. |
Bu adam hayatta senede 1.5 milyon euro almaz, o parayi zaten Tumer aliyor. Bence bu rahat senede 3 milyon euro ister, ondan ote adam Juve'de kalacagini acikladi ve giderse de Monaco ile sozlesme imzalamisti, oraya gider, kisacasi: balon haber! |
Juve'de Buffon,Cannavaro gibi takımın gediklileri bile kalmadı.Nedved de kalmayacaktır.Ayrıca Monaco ile imzaladığı sözleşmeyi fesh etmiş.Dolayısıyla gelebilir.Tekrar söylüyorum,Reuters çok ciddi bir ajans.Balon haber vermez... |
2 sene daha üst düzey top oynar bu adam. alınsın. |
yonetım al su adamı patlat bombayı |
Alıntı:
|
iyi adam hos adamda transferi olmaz bence alınırsa iyi ne dicemide sasırdım:D |
cok zor transfer 2,5 milyon avro cok para veremeyiz bence. |
-----Kleberson----- B.Yılmaz----Nedved ------Delgado------ Güleç--------Nobre |
nedved bize transfer olursa ben bugünden beşiktaşımızı şampiyon ilan ederim. bu kadar genç ve koşan bi kadronun içinde nedved tek kelimeyle show yapar. keşke alabilsek |
:) yalan balon kolpa |
ya lütfen yalan olmasın bu haber... |
sakamı ne yaw bjk onu nasıl alsın |
Alıntı:
|
nedvedi kim kaybetmisde biz bulacagiz... |
Alıntı:
|
Gençlesitirme Yapacam Diyip Duran Tigana 34 Luk Nedved E Evet Demesi Gerçekten Ilginç Birçok Transfer Haberi Gibi Balon Haberr |
Arkadaşlar barçanın transfer ettiği thuram kaç yaşında : 34 neden yaşlı die adamı kötülüyorsunuz bu adam hala dinç ve güçlü gelsin bizde 2 sene oynasın ligde ve uefada şampiyon yapsın yeterli. Üstelik bu adam alınsın forma satışından gelen para ile verilecek ücret çok kolay amorti edilir. Diğer yandan nedvedin gelmesi bundan sonraki senelerde gelecek futbolcular için çok iyi referans olur unutmayın |
Ya arkadaşlar burası Türkiye,İngiltere değil.Gelen adam da Nedved yani.Nasıl oynayamaz yaşlı ya?Saçmalamayın lütfen!!! |
Gerçeği yansıtmayan bi transfer haberiydi...Kilit |
| Türkiye`de Saat: 09:40 . |