![]() |
hiç sanmam |
Alıntı:
|
KARTAL SAĞ GÖSTERİP SOL VURACAK 23-Temmuz-2006 04.52 http://imgs.pravda.sk/sk_rsport/A060...NEDVED_V_V.JPG Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.Tüm camia Jorgensen transferine yönelmişken,Beşiktaş'ın asıl amacının Pavel Nedved olduğu bildirildi.Kartal'ın 4 gündür Nedved ile kıran kırana pazarlık yaptığı öğrenildi.Başkan Yıldırım Demirören'in kulüpten ayrılacağını açıklayan sportif direktör Erdil Arpacı'ya bu transfer için tam yetki verdiği,Arpacı'nın ise Nedved ile 4 gündür Prag'ta pazarlık yaptığı ifade edildi.Nedved 3 yıl için yıllık 2 milyon euro'ya kadar indiği,Beşiktaş'ın Nedved'i 1.5 milyon euro'ya ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.Kartal'ın çek yıldızı 30 Temmuz'daki Galatasaray maçına Frankfurt'a getireceği iddia edildi.Eğer Nedved'de bir problem çıkarsa,Jorgensen hemen bitirelecek. Kaynak: DHA/REUTERS |
Ben inanmıyorum acıkcası ... |
Valla haber Reuters etiketli.Doğrudur bence.Bunlar kolay kolay haber vermez öyle yalan olsa. |
Bonservisi elindeyse niye alınmasın ki.Çokluk çocuğa bile toplam o kadar para veriyorlar. |
Bu adam hayatta senede 1.5 milyon euro almaz, o parayi zaten Tumer aliyor. Bence bu rahat senede 3 milyon euro ister, ondan ote adam Juve'de kalacagini acikladi ve giderse de Monaco ile sozlesme imzalamisti, oraya gider, kisacasi: balon haber! |
Juve'de Buffon,Cannavaro gibi takımın gediklileri bile kalmadı.Nedved de kalmayacaktır.Ayrıca Monaco ile imzaladığı sözleşmeyi fesh etmiş.Dolayısıyla gelebilir.Tekrar söylüyorum,Reuters çok ciddi bir ajans.Balon haber vermez... |
2 sene daha üst düzey top oynar bu adam. alınsın. |
yonetım al su adamı patlat bombayı |
Türkiye`de Saat: 05:08 . |