![]() |
Aydın Karabulut : "İstemiyorsan giderim" Beşiktaş'ta sezon başında Almanya'dan büyük umutlarla transfer edilen Aydın Karabulut, Tigana tarafından kadroya alınmayarak Almanya'ya götürülmesinin şokunu yaşıyor. 19 yaşındaki futbolcunun "İstenmiyorsam gideyim" dediği ve Beşiktaş'ın bu futbolcuyu kiralık gönderebileceği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
buyrun size genclere önem veren misyö tigana. cok yetenekli diye geldi ama bir sans bile verilmedi. :( |
önlerine gelen her genc oyuncuyu aldılar... madem ii oyuncu deıl neden aldınız !! |
Aydın'a sırf Fatih Terim iyi oyuncu dedi diye 400 bin dolar verdiler arkadaşlar.İnanabiliyor musunuz?Sinan Vardar ne diyeceksin bu işe? |
bunun gibi kaleci volkanıda yediler sırda kim var... |
Yahu genç oyuncuyu alıyorlar sonra bitiriyorlar kiralık verrin bir takıma bari çocuğu bitirmeyin yazık adamın ekmek parasıyla oynuyorsunuz!!! |
Bu çocuğa şans verilmeli. |
kimse kapris yapmamalı ney abi bu böyle yani her oturan kalkıp konuşsa halimiz ne olur çalışacak elinden geleni yapacak ve görev verileceği anı bekleyecek yok ben oynayamacaksam gidim diyorsa hiç durdurmasınlar göndersinler ! |
Alıntı:
|
hata sırf hoca da mı?aydın bir kendine baksın.sorsun şöyle bir kendine : ben trasfer edilen bir futbolcu olduğum halde kampa götürülmedim ancak paf takımdan ibrahim kaş(ve u19 milli takımdakiler)kampta.neden acaba????? transferde olsa kimsenin oynama garantisi yoktur.herşey futbolcunun elindedir.ama tamamen amatör bir ruh taşıdığı için isyan bayrağını açmış.gidersen güle güle.kim tutar seni.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayir tamamen yönetimin basarisizligi bu..... tigana kendi istedigi oyunculari transfer ettirdi ve de oynatior..... ..elestirme dediimizde hazirisin vallah.... biraz da oynattig genclere bak mehmet sedef emre özkan gibi.... |
ooo adama bak daha şimdiden resti çekmiş. sen bu kafayla çok oynarsın aydın karabulut.daha adamın yaşı kaç başı kaç. nazar etme ne olur çalış seninde bi forman olur !!! |
adam oynamadı galiba onun ıcın kadroya almadı dıye dusunuyorum ben,genede buy cocuk ilerde guzel oynarr |
Alıntı:
|
aydın ı bi takıma kaptırırsak yazık olur..çok ii bi futbolcu..bi kaç maçını izlemiştim..çok dikkat çekiyo cidden..işşala takıma uyum sağlar yada kiralık felan gider..yksa yazık olur.. |
Bu Cocuga Nuri Sahinden daha iyi diyorlardi! Bilemem artik ... |
Arkadaşlar şu anda altyapıdan Serdar Özkan ve Emre Özkan dışında A Takımda oynayabilecek bir isim yok.Bu böyle bilinsin?Öyle M.Sedef'i,Aydın'ı fazla abartmayın.Beşiktaş'ta oynayacak tipte adam değil bunlar. |
istemiosa gitsin. ilk 11 de oynucak die bişey yok. i.akın bile 11 de başlayamıo |
sol kanat porblemi var ve bu çocuk bir kenara atılıp denenmiyor orada nasıl iş anlamadım..... |
vallah gitsin, baska cagre yok! besbelli tigana istemio |
kaleci volkan ı yediler şidmi sıra aydında mı??? |
1 Aydın ıcın kulubumuz kac para verdı bılen var mı? 2 Bu oyuncuyu kım ıstedı ve transfer gerceklestı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
2. Bu transferi yonetim kendi gerceklestirdi ... |
alsana bıde bunun derdını cek |
Alıntı:
|
Bu kadar iyide Tigana mı görmüyor derhal vakit geçmeden kiralanmalı yoksa elimizden uçar |
BJK TV'de izledim onu çok paf maçlarında.PAF'taki rakiplene karşı bile sıradan oynuyor.A Takım'da mı oynayacak?Sinan Vardar onun için ödettirdiği 400 bin euro'yu şim di verebilecek mi bakalım cebinden geri? |
aydın gidici gibi. onun kaderi geçen seneden yazılmıştı. |
benim izlediğim kadarıyla aydın maçlara gereken ciddiyeti vermiyor buda ona pahalıya mal olacak. |
zaten bu adamların hepsi A takımda yer bulamaz kendilerine..onun için bence kiraya verilip tecrübe kazanmasını beklemek en güzelidir..yeri geldiğinde alınır tekrar takıma.. |
ama hic olmasa kampa götürülmesi lazimdi...adam ben ilk onbirde oynayacagim demiyor.... |
gitsin bence oynatmicaklarsa oynayacagi yere gitsin |
Türkiye`de Saat: 21:13 . |