![]() |
Bobo çok iddialı konuştu Bobo çok iddialı konuştu! Almanya kampına hayli iddialı giden Bobo, Nobre ile forvet daha da güçlendi. Yeni sezonda en az 20 golü bulurum diye konuştu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Transferi geç bittiği için Paris kampının son iki gününe katılabilen Bobo, Almanya kampına hayli iddialı gitti. Geçen sezon sahilde güneşlendiği dönemde Beşiktaş'a geldiğini hatırlatan Brezilyalı oyuncu, "Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaşmış, doğal olarak uyum sorunu yaşamıştım. Buna rağmen 10 gol barajını aştım. Bu sezon aramıza Nobre de katıldı. Forvet daha da güçlendi. Yeni sezonda en az 20 golü bulurum" diye konuştu. Bobo, kendisini ısrarla isteyen Tigana'ya teşekkür ederek sözlerini noktaladı. |
bobo bu sezon da başarılı olacaktır,gol krallığının en büyük adaylarından.geçen sezon da takıma kısa sürede adapte olup gollerini sıralamıştı. |
Alıntı:
Boboya inaniyorum ben... |
biz böyle diyenleri çok gördük ama imş |
koınusmayı bıraksın da çalışıp eksiklerini gidersin. 20 golü istemiyorum,iyi oynayıp 10 gol atsın yeter.. |
gecen senede o kadar sözler verildi ondan oncede ama insalllah ben siyah ve beyaza inanıyorum,onlarda inansınlar.. |
hatirlayalim....ton ton toni ne demisti..... 30-35 gol kesin atarim.... bazen cok konusmamak en iyi davranistir. ama siz bizim basinimizi da biliosunuz.... adam hedefim en az 20 gol atmak dese bu en az 20 gol atarim a degistirilior |
Bobo ya Güveniyorum. Bizim Forvetin her biri Gol krallingina aday. Bunu bilin! |
Alıntı:
|
az laf çok gol bobo yeter verdiin demeçler. sahada konuş. |
Türkiye`de Saat: 11:45 . |