![]() |
Sinan Kaloğlu, Bobo'dan kötü forvet mi? Arkadaşlar bu konuyu tartışmaya açmak istedim. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Yani Bobo ondan çok mu iyi de yabancı hakkını forvete ondan yana kullandılar. Üstelik Sinan gibi bir adamı bir hiç pahasına takasta kullandılar bu sezon takımda olacağı sözü verilmesine rağmen...Bence Sinan'ın Bobo'dan eksiği yok fazlası var. Hız olarak ta teknik olarak ta aynı zamanda da Türk ve Beşiktaşlı...Belki bu konuyu açmak şu an geç ve gereksiz gibi görünebilir ama en azından tepkimi koymak istedim. |
saçlamayalım kutfen sen kendi dediğine inanıyomusun |
walla bobo bence sinan dan daha yetenekli , sinan 2-3 yildir takima giremiyo bile hep kiralik , bobo hemen kendini gosterdi... bobo ya biraz zaman taniyin besiktasi ucuracak adam olacak |
Sinan mı Puhauahuahauahuahuha :D:D Eğlenin Siz :) |
Alıntı:
|
Bence en buyuk hatamiz Umut Bulut'u kacirmak oldu, inanilmaz bir oyuncu bu. |
-----evet--------------------- |
Arkadaslar, Bobo ya zaman verelim. Hayret ya. Adam gecen sezonun ikinci yarisida kac gol atti? Carew kac gol atmisti? Carew atigi gollerin kacini penaltidan atti? Bi carew carew diyorsunuz. Hayret ya. Boboyu Gökhanlan karsilastirmiyorsunuzda, sinanlan karsilastiriyporsunuz. bobo kimm sinan kimm. Biraz sabir arkadaslar, biraz sabir.Her sey güzel olacak. Bobo, Nobre, Gökhan, hatta ve hatta Burak golkralligina aday! Benden söylemesi. Ayrica bu konu fazla tartismalara yol aciyor. Moderatörlere duyurulur! Saygilarla |
bence arkadas haksiz degil....sinan en azindan bobo kadar yetenekli...ben bu sezon sinani kadroda görmek isterdim dogrusu... |
Son Noktayı Koymadan Önce Bir Kaç Kelime Yazmak İstiyorum.. Ftbolcularımızı Özellikle Boboyu Bu Kadar Eleştirmenize Hayret Ediyorum.. Bundan Sonra Bobo Hakkında Ligler Başlamadan Tek Bir Eleştiri Topici Görürsem Kilitlerim.. Şimdi Locked.. |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |