![]() |
Şu konuya bir açıklık getirin maçı star veriyormu??? |
Alıntı:
stat güzelmiş tabi diğer oynanan statlardan daha ii inşalla bu stattan farkla çıkıcaz şafak 3 saat 45 dakika |
Alıntı:
|
gazetelerde falan bjk tv naklen werecek dio ok |
Alıntı:
|
ya niye bjk tv veriyor ne gerek vardıki ne güzel tenis maç veriyordu, para yarışyması vardı. dedem zamanından kalma şovlar vardı. kurulduğu günden beri aynı verdiği 2-3 reklamımız vardı. bir proğramı 10 sefer tekrar tekrar veriyorlardı. çağ atlamışlar yani ne diyim hayırlı olsun. ulan adamlar italya kupası finalini bile 10 kez yayınladılar. nerdeyse maçın özetini dakika dakika kağıda döker duruma geldim. |
Alıntı:
Iyi oldu, BJK TV bir ise yaradi bari, ama ben ilk olarak eziklerin macina bakacagim, simdi yenilirler falan acayip birseyler olur kesin, mac koparsa kartalimiza bakarim, nasil olsa bjk tv gunde 16 saat macin tekrarini verir, iki macin saat kacta oldugunu bilen var mi? |
Alıntı:
Fenerbahçe-B36 Torshavn 21.00 |
Alıntı:
O zaman tercihi kartaldan yana kullanacagiz, eziklerin ikinci yarisini seyrederiz, ilk 45 dakika zaten atamazlar heyecandan.:D |
Alıntı:
kim diyo küfür edimiz.. sacma sacma konusma.... maden öyle bulsana bi küfür edim mesajimi... elestirdik tamam ve sonunsa kadar da arkasindayim dedimin... hem simid bi mac gösteriyo diye süper mi oldu ben olnu alayina dedim ":D " böyle bi isaret kodum görmediysen!!!! |
Türkiye`de Saat: 01:14 . |