![]() |
orta alanda top tutmamız lazım herkes gelenı paslıyo hemen ... bu sefer de heyacanlanıp rakıbe atıyoruz orta sahada mutlaka topu ayagımızda tutup oyun kurmalıyız yoksa ancak olu toptan gol atarız |
Ben korayı bu maçta hiç beğenmedim çok isteksiz ve ölü oynuo... İbrahim üzülmez iyi oynuyor.. Delgadoya zaten bişi demiorum daha da iyi bi oyun ortaya koyucak besiktasa ilk geldiğinde dediği gibi bu sezon herkes benden bahsedicek dedi bencede öle olucak bunun şimdiden sinyallerini veriyor..İ.toraman sağda oynayamıo hernekadar ben oynarım desede orda ali güneş oynasa daha çok iş yapar hem daha hızlı hemde çok iyi kaçırıo kendini İ.toraman sadece ondan biraz daha iyi markaj yapıo ama bence orda oynamaması lazım korayın yerine İ.toraman gelse koray cıkıp Ali tandoğan veya ali güneş oynasa daha iyi olur... ;) |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben izleyemiorumda sürekli yorum yaparsanız sevinirim bilgimiz olsun bizimde |
gol nasıl oldu? |
Yorum yaparmisiniz az , ben maçi bakamiyorum .. |
Alıntı:
|
kac kac bitti simdi mac o kadar kisi var yorum yapan yazan yok bu kadar user BOT mu!!!!??? |
1-1 bıttı arkadaslar yıne yenemedık :mad: |
evet mac 1-1 biti son dakikada yedik bilmiyorum ofsayt miydi ama olsun artik... futbolumuz yine iyi denmez... artik bakacaz kupa maci nolur |
Türkiye`de Saat: 07:30 . |