![]() |
Herkes kiziyor ediyor ama ben pekde umutsuz degilim. Kalede super bir kalecimiz var (Bazen topu kotu sokuyor oyuna ama genellikte kurtarislari iyi). Defansimiz cok iyi, Gokhan ve Koray cok guven veriyor. Toraman ile Uzulmezde bana gore 10 uzerinden 9(toraman) ve 8(uzulmez) alirlar. Orta sahada Fahri fena degildi ama bence o posisyonda Kleberson oynamali. Burak bana gore bu macta fazla sinirliydi. Akin bu macta kendi gucunu gosteremedi bence, Akin kendisi gibi oynasa mukemmel bir sol kanat oyuncumuz vardir demektir bana gore. Kenarlardan bir tek orta gelmedi. Gelen ortalarda bir seye yaramiyordu zaten. Bunlari en kisa zamanda halletmemiz lazim. Akin ve Burak bence cok guzel orta acan 2 oyuncu ama malesef bu macta birak guzel ortayi, orta bile acmadilar. Matias bu macta bana bir guvenli goruntu verdi. Baya pas hatasi yapmasina ragmen bana gore iyidi. Surpriz paslari devam ediyor, bu paslara Gokhan, Marcio ve Bobo daha alismalari lazim. Simdiye kadar hersey fena degil ( Kale ve Defans). EN BUYUK PROBLEM FORVET VE ORTA SAHA! Forvette top gelmedi, bunun sucu orta sahada. Gerci Marcio ve Gokhan pek cok guzel kosular yapmadi ama pek fazla topda gelmedi sag ve sol kanatlardan. Delgado bir kac ara top atti ama bunlarda fazla bir sayida degil. Kisacasi. Bizim takim bana gore cok defansif oynuyor. Defansda problem yok, bu takim kolay kolay gol yemes ama orta saha ile forvet arasinda uyum problemi var. Gecen mac 20 posisyon vardi bir tane atamadik, bu macta 2 tane vardi yine atamadik! TIGANA HALLET SU PROBLEMI YOKSA SANADA ELVEDA! |
defansta sorun yok diyen arkadaslar maçı izlemediler herhalde onceki maçlardada aynen gozuktu arkaya atılan her top golluk bu takımda iş yok wallaa zor işimiz orta sahadan ileriye top gitmiyoo gl pozisyonuna giremedik dgru duzgun pazar gunu işimiz zor kısacası |
Alıntı:
|
Herkese Elveda Aylardir Yazzzdigim Foruma Elestrileri Kaldirmayan Bir Yapisi Oldugu Icin Veda Ediyorum Herkes Kendine Iyi Baksin En Buyuk Besiktas |
skorcular iş başında |
Alıntı:
FUTBOL 11 kisiyle 2 kale ve bir topla oynaniyor daha fazla gol atan kazaniyor eger 1 ligte oynuyorsan ALDIGIN SKORLAR seni SAMPIYON YAPIYOR !!!!!UMARIN ANLAMISINDIR |
Alıntı:
|
vasatın altında top oynuyor büyük Beşiktaşımız |
Alıntı:
HAZIRLIK MACI ozellıkle buyuk yazdım kı anlayasın dıye |
Alıntı:
SEN BU TAKIMIN OYNADIGI FUTBOLU BIRAK 1 DEVRE 10 DAKIKA UST USTE BEGENDIYSEN SENLE FUTBOL KONUSSMUYACAGIM DOSTUM BU TAKIMDA TAKIMI ALIPP GOTURECEK ADAM YOK 3 MAC IYI GITSE BILE BIR YERDE PATLAYACAK NASI GORMEMEZLIKTEN DELIYORSUN ANLAMIYORUM |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |