![]() |
mulhouse da yakin ama o gün is güc var gidemeyecegim insallah aliriz maci, |
umarım maçı herhangi bir tv kanalı yayınlamaz,çünkü hazırlık maçının ne için yapıldığının farkına varamayan bazı beşiktaşlı dostlarım, kötü bir sonuçtan sonra medyadaki zebanilerden farksız oluyorlar... zaten bu hazırlık maçları(geleneksel turnuvalar haricinde) hiçbir ülkede, hiçbir tv kanalında yayınlanmıyor,bizde ise nedense sürekli hazırlık maçı var... oyuncular zaten yoğun antrenman,yolculuk gibi sebeplerden yorgunken yapıyorlar bu maçları, bize de izlerken zevk vermiyorlar,doğal olarak sinirleniyoruz ama yanlış yapıyoruz... |
kazanırsak gs macına morallı cıkarızz |
oynadığımız takımlar hazır takımlar olduğundan bence yine mağlup olacağız ancak ben takıma güveniyorum süper kupa finaline kadar iyi olacaktır |
Alıntı:
|
runje i.toraman koray gökhan z. baki kleberson burak ibrahim ü. delgado g.güleç marcio |
runje ibrahim toraman-gökhan-koray-baki fahri-klebersom ali tandoğan-delgado-ibrahim akın nobre pek ihtimal vermiyorum tek forvete ama bence tigana bunu denemeli |
------------------ runje---------- -- toraman ----g.zan----koray-----baki --------kleberson--------fahri--------i.akın -------------delgado----------burak ----------------marcio------------- benim su an ıcın en ıdeal kadrom bu |
daha önce bu takımla iki sene öncede oynadık ve 3-2 yendik.gollerin ikisini bizden giden ezik oğlu ezik attı. bu maçta gol pozisyonlarında ve son vuruslarda becerikli olursak bu takımı yeneriz.. |
yayın var mı arkdslar ??? |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |