![]() |
beyler fotomac gazetesinde star tv verecek diyor maçı |
evet star verio dio fotomaç bjk tv haricinde |
Puhahahaha kedi olali bir fare tuttu bjk tv .. Anti bjk-tv |
devamını bekliyoruz televizyonumuzun..inş.tüm maçlarını canlı verir takımın..haydi kartal göster kendini..cincon maçı öncesi son provamız bu..güzel bir oyun ve galibiyet bekliyoruz.. |
internet üzerinden sağlıklı izleyebilirmiyim (bjk tv yi) yardımcı olurmusunuz |
Umarım takımda biraz uyum sağlanmıştır |
valla benim galibiyet beklediğim falan yok bence önemlide değil zaten hatta yararlı olacaksa yenilsinler çünkü eksik ve aksayan yönler ortaya çıkar bu sayede önemli olan süper kupa ve lig ev avrupada bişeyler yapmak dediğim gibi eğer faydalı olacaksa yenilsinler en azında geç kalınmadan önlem alınır |
Arkadaşlar maç star da veriliyo mu gerçekten ? Fotomaç'a pek inanasım gelmiyo.Star'ın yayın akışında En Son Babalar Duyar görünüyor saat 20:00 de .Ya da BJK tv yi internet üzerinden takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ?? |
çok şaşırdım walla bjk tv ye bak he işte böle olsunlar yayınlasınlar maçları biraz bizde başka kanallarla uğraşmayalım |
Aksamki macta bizim takim kesinlikle ilk onbiri ile cikcak. Bence bu maci almamiz lazim, cunku moral bulmamiz lazim. Bana gore takim soyle: ------------Vedran---------- Toraman--Zan--Koray----Baki -----------Kleberson-------- Burak-------Matias------Akin ------Gokhan------Nobre---- Bu maca iyi baslarsak ve gol posisyonlarimizi degerlendirirsek, kesin maci farkli aliriz! |
Türkiye`de Saat: 00:36 . |