![]() |
Kusura bakmayinda kimse zemini falan bahane etmesin. Biz kotu sahada oynadikda sanki Bursa cayirda cimende mi oynadi. Bursada ayni sahadaydi. Defansif futboldan kurtulduk deniliyor. Kutulduysak neden bu kadar az pozisyon var. Herseyden onemlisi Trabzonla aramizda 4 puan fark oldu. Tehlike sinyalleri basladi. Trabzonla oynanan kupa macinda ki pozisyonlar parmakla sayilir. Allah tan o nadir pozisyonlardan iki tanesinde gol bulduk. Sadece savunulacak bi yanimiz varsa o da seyircimizin olmamasi. Baska seyleri bahane etmeyelim. |
bence bursa macında dün en beğendim oyuncu i.üzülmez ve ekrem di dün ikisi coq iyi oynadı ama iyi bir forvet almalıyız nobre ağır bir futbolcu bize hızlı bi forvet lazım BoBo da performansı düştü bu aralar |
Alıntı:
kesınLıkLe sonuna kadar katıLıyorum :(:( eer ßız 4 ßuyukLerdensek ßurada adımız gecıyosa yha buna yakısır hakkını wererek oynamamız sonucLar aLmamız Lazım.. onemLı oLan sonuc warmı yok.. ßuda can sıkıyo artık.. ßana gore ßu sene de gıttı seneye adam gıßı ßı kadro yonetım ßamßaska ßı ßesıktasLa ınss.. |
şanssızlık o kadar |
final vuruşlarını yapamadık |
maçı izleyemedim ondan oldu bi bırakmaya gelimiyo.. |
Türkiye`de Saat: 03:44 . |