![]() |
çokta iyi bir kaleci değildi bosque bu adama neden bu kadar fazla sarılmıştı anlamamıştım. |
birincisi Ramo Murat tan ii hatta Runje böyle gereksiz çıkışlar yapacaksa kaleye Ramo geçse daha ii olur .... Bosque zamanında Cordoba yı kesmişti şimdi Murat ın arkasında olacak şey değil... |
ramazanın gitmesi çok isabetli olur, oynadığı maçlarda saç baş yoldurtmuştu. ramazan beşiktaş kalesine birkaç numara küçük.. |
yedek kalsa bile sesini çıkarmadı. helal olsun |
ramazan acısından gercekten berbat bi durum ama bu noktada duygusal bakmak yanlış olur bence...... o yüzden tiganaya katılıorum ve ramazanı oynatmamasını doğru buluyorum.... |
konyadan özden kesinlikle bizim ikinci kalecimiz olacak kapasitede değil. şu anki form durumlarından haberim yok ama ben ramazan ın murat şahinden çok daha iyi bir kaleci olduğu düşüncesindeyim.ayrıca ramazan bir beşiktaşlı. muratı ise anlamıyorum.1.kaleci olman mümkün diil.yaşın fazla.para içinde yedek beklenmez ki be kardeşim.git oyna anadolu da. |
ramazan manyak kalecı sıze hak vermıyrm boktan muratı kabullenıyoruzda ramazan mı kotu yapmayın beyler genc ve bjk de gelecegı olan adam bence |
Arkadaşlar muratı ramoyu bilmem ama bizim alt yapıda serkan die bi kaleci var deli bi adam..kşke alt yapı maçlarını izleseniz..görseniz ne kdr süper bi kaleci olduğnu..üstelik milli takımında kalecisi |
Türkiye`de Saat: 14:43 . |