![]() |
Serdar Tatlı hakemliği bıraktı! http://img472.imageshack.us/img472/5...atli001nz1.jpg Serdar Tatlı hakemliği bıraktı! Süper Lig hakemlerinden Serdar Tatlı'nın, uzun yıllardır süren sakatlığı nedeniyle görevini bıraktığı öğrenildi. Turkcell Süper Ligi'nin 2005-2006 sezonunun performans açısından en iyi hakemi olarak gösterilen ve derbi maçlarının aranılan hakemi olan Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulu'nun Uludağ'da gerçekleştiridiği kampın son gününde yapılan atletik testinde lifi attığı için koşamaması üzerine, MHK tarafından ligin ilk 4 haftasındaki maçlarda görev verilmeyecekti. Tatlı, bir ay sonra bölgesinde yapılacak testlerde başarılı olabilirse, MHK tarafından görevlendirilicekti. Ancak Serdar Tatlı, bir aylık süreyi beklemeyerek, görevini bıraktığı öğrenildi. 24.07.2006 Kaynak : DHA |
En İyi Hakemdi Yazık Oldu.. |
Vay be insanın böle hakemliği bırakması acı be |
serdar tatlı en begendıyım hakemlerdendı |
Ali Aydın'dan sonra benimde en beğendiğim hakemdi 2 ide bıraktı...süper ligde tek hakem kaldı bana göre genç olmasına rağmen Fırat Aydınus,bence harika bi hakem..inş. avrupa arenalarında görmek nasip olur.. |
iyi bi hakemdi... |
vala delikanlı ve taviz vermeyen bi hakemdi. kararı verdiğinde kendinden emin durusu çok iyiydi. ne diyelim yazık olmus,bir sürü sebek hakem görevine devam ederken.. |
yazık olmus |
begendim hakemdi keske birakmazay di |
yazık oldu bjkli galiba oyle biliyordum |
Oyunculara nasıl tersliyordu sanki dövecek gibi:D Ama üzüldüm işin doğrusu iyi hakemdi |
Bize ugurlu geliyordu en sevdigim hakemlerden biriydi, kendisini Mortal Combattaki bir karaktere benzetiyordum hep... Yazik oldu |
Alıntı:
|
elle tutulur tek hakemimizdi. şimdi derbiler bülent demirlenk denen hakeme kaldı. Allah bize sabır versin. |
en iyi hakemiydi bence türkiyenin..BEŞİKTAŞIMIZA da uğurlu geliyordu..ehh nediyelim hayatının kalan kısmında başarılar.. |
iyi yapmış hakemlerin tamamı yaramaz neredeyse .... |
Bu yazılanlara inanan varmı peki. Serdar tatlı'nın hakemliği neden bıraktığını herkes biliyor.. Adam bir hata yaptı ipini çektiler |
ARklar belkıde bilenınız vardir besiktasliydi.. keske birakmasaydı ,bize ugurlu gelıyordu... |
takım tutmayan delikanlı,korkusuz ve türkiyenin en ii hakemiydi bana göre bırakmasına üzüldüm şimdi hakemler hakkında şüphelerim daha da arttı. |
valla bu is b.k kokuor.....sanki sike olaylarindan korkupta birakmis gibi gelior bana |
http://img472.imageshack.us/img472/5...atli001nz1.jpg Kendisi we türk futbolu için üzücü bir haber keşke bir iki sene daha götürseydi |
Alıntı:
|
türkiyenin en iyi hakemiydi.gelecekte fırat aydunus alır serdar tatlının yerini. konu hakemlikten açılmışken ; ben bülent demirlek in hakemliğini beğenmiyorum. sizlerin düşüncesi ne bu konu hakkında ? |
en taviz vermeyen hakemdi. yazık olmuş |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |