![]() |
denizlinin klasi k halleri |
shorunmu vardı oda gulerdı gol yedıkten sonra |
yüzsüz herif ! |
Hepimiz üzüldük tabiki gollerden sonra ama biz üzülürken yüzümüzdeki ifade ile mustafa denizli üzülürken yüzündeki ifade çok farklı. Sanırım mustafa denizli olaya çok duygusal ve bizim gibi bağlılıkla değilde profesyonelce yaklaşıyor. Ondan gollerden sonra şaşkınlık dolu bir tebessüm içinde oluyor. Bu onun herhalde kendi doğasında var. |
off ya of |
Alıntı:
|
Futboldan biraz anlayan adam o gole güler.Dünya üzerinde hiç bir teknik adamın o gole yapacak bir şeyi yok.Ancak Denizli maça çok kötü hazırlanmış,orası ayrı. |
Alıntı:
|
adam sanki beşiktaşı rezil etmek için geldi beşiktaşa |
çalıştırmış olduğu bütün takımlarda gol yeidkten sonra hep gülerdi bence şaşırmıyalım adamın kişiliğinde var |
bence sinirleri bozukdu kırmızı kartdan sonra hersey alt üst oldugu içiin gülüyodu ama arkadaşlar bide olayı su yönden bakın en azından 10 olsak bile rakıbe pek fazla pozisyon vermedık 1-2 tanede biz bulduk ama yinede oyunumuzu etkıledı vee maçdan sonra maratonu ızlıyodum erman bey cıssenın 1. kartı gördüğü pozısyona sarı kart yok demıyorum faul yok dedı ve 2. pozısyon keısn sarı ve faul dedı ve başda lugano denen ***in nobreye yaptıgı harkete kesınlıle sarı dedı ama hekem bunları atladı |
yok fenerin hangi maçını izledin de bu kadar tırtıin denizli? |
herseye guluyo ztn.. kacıncı puan kaybı bu mustafa hoca!!!!!!!!!!!!!! |
Adam iki defans oyuncusunun yaptığı geri zekalılığa gülüyor arkadaşlar . Abartmayın |
Adam haza PROFOSYONEL, KAŞAR OLMUŞ ONDAN.... FB VE GS Yİ ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUKLARA İMZA ATAN BİR KİŞİLİK BENİM KARŞIMA GEÇİP HİKAYEDEN BEŞİKTAYLIYDIM DEYİP ÇOCUKLUĞUNU,GENÇLİĞİNİ,FUTBOL HAYATINI VE BEŞİKTAŞLILIĞINI SABAHA KADAR ANLATSA GÜLER GEÇERİM,KARİYERİ ÖNEMLİ DEĞİL BJK LİYSEN FB VE GS DEN GELEN TEKLİFLERİ BİR KALEMDE REDDEDERDİN DENİZLİ EFENDİ SEN GİT KÜLAHIMA ANLAT YALAN DOLU GEÇMİŞİNİ VE SAHTE BJK LİLİĞİNİ,DÜNKÜ SAHAYA SÜRDÜĞÜN 11 LE VE OYUN SIRASINDA MAÇIN EN İYİ ADAMLARI EKREM DAĞ VE NOBREYİ ÇIKARTMANLA DK 70 HOLOSKO VE DK 81 BOBO DEĞİŞİKLİKLERİ İLE VE TELLO YU OYUNA ALMAYIŞIN İLE NASIL BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU DÜN GECE CÜMLE ALEM GÖRDÜ ŞİMDİ SIRA 2 HAFTA SONRAKİ GS DERBİSİNDE ORADADA BJK LİLİĞİNİ GÖSTER MUSTAFA HOCA ....GS YİDE UNUTAMADIĞIN İÇİN GÖNÜL BORCUNU ÖDE AYNI DÜN AKŞAMKİ GİBİ O YÜZDEN YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER AÇSIN HER ZAMAN....... |
ya defansın yaptıgı hataya bende olsam bende gulerdım ayrıca o gulumseme sınırden kaynaklanıyor dıye tahmın edıyorum yoksa oh ne guzel gol yedık dur bıde guleyım gulumsemesı degıl o |
biz ağlarken gülmek yakışmaz beşiktaş teknik direktörüne ama adam artık profesyonel arkadaşın dediği gibi,gülerek yaklaşıyor olaylara |
bende o güldügü anı izledim ama adam resmen sinirden gülüyordu bu kadar kör olmayalım |
Arkadaşlar sakin olun , Mustafa hoca görev aldığı bütün takımlarda böyle idi hep giülüyorda bazı her insanın olaylara gösterdiği tepki farklıdır kimi sinirlendiğinde güler kimisi ağlar kimisi hiç bişey olmamış gibi hayat devaM ediyor der. |
gülme olayına bişey diyemem sinirdende gülünür ama şunu anladım dün;beşiktaşı bizden başka düşünen yok.herkes isim yapma peşinde.sürpriz yapacak bu önemli maçımı buldun denizli,artık şampiyon olsakta umrumda değil yani tabi sevineceğim ama denizliden nefret ederek.ya hadi abuk sabuk bi kadroyla çıktın bari ikinci yarı düzelt 70i geçiyodu oyuncu değiştirdiği,bu adamda isim yapma peşinde al fatih terimi vur denizliye! |
:@:@:@ |
ya bırakın bu işleri kardeşim..yok Denizli neden gülmüş,yok onu neden oynatmış ,yok dDenizli maçı satmış,yok borcunu ödemiş..yok yaa zaten bu dünyada herkes namussuz bi siz namuslusunuz..bu kadar mı kolay adam harcamak..yok neymiş efendim beyefendi ağlarken o nasıl gülermiş..birazcık aklı olan ve Denizliyi tanıyan bilirki adam sinirden gülüyor..ve haklı da ..senelerce serie A da oynayan bir adam bu hataları yaparsa ancak gülünür..sonra neden ağlıyorsun kardeşim bu bir oyun ve 3 ihtimalli..ağlayacak başka şey mi kalmadı hayatta..çok biliyorsanız gidin siz teknik direktörlük yapın Beşiktaş ta..her mağlubiyette de salya sümük ağlayın..ama sinirinden gülen insanlara da "sattı" diye pislik atmayın.. |
Yine Güldü, Yine Çıldırttı! 29.11.2008 21:31:00 Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına röportaj verirken gülümsemesi Beşiktaşlı taraftarları çileden çıkarttı. Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından gülerken kameralara yakalanan Mustafa Denizli, maç sonunda Lig TV'ye röportaj verirken de gülerek açıklamalar yapınca, Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz haftalarda da her puan kaybının ardından Denizli'nin gülerek açıklamalar yapması, Beşiktaş taraftar forumlarında tepkiyle karşılanmıştı. Kaynak: Medyaspor Gördüğüm kadarı ile boş boş konuşanlar var ;) |
O sinirden güldü bence . Bu kadar agır eleştiri yapmayın o büyük BEŞİKTAŞ ' ın hocası ona karsı kullandıgınız kelimelere dikkat edin ;) |
ben 2 hafta ömce dedim fener macina defans takimla cikacak diye...sayalim zan,zapo,sivok,deli,toraman,cisse,ekrem,rüstü bunlar gol atacak isimler degil geriye ne kaldi delgado,nobre,serdar ...ulan denizli aziz yildirim bile böyle tarafli bir kadro kuramazdi taktik su 7-2-1 dünyanin neresinde böyle taktikle oynaniyor eyyyy sayin ezik denizli....o gülmelerininde hesabini elbet birgün verceksin ...birde mustafa denizliyi savunan arkadaslara soruyorum 7 mac 3 galibiyet 2 malubiyet ve 2 beraberlik sizce denizli basarilimi ....yendigimiz takimlar kocaeli-eskisehir ve genclerbirligi( ligimizin alt siralarinda oynayan takimlar....sivas ve büyüksehiri yenemedik kayseri ve fenerede yenildik yani az disli rakiplerden puan alamiyoruz...ertugrul hocam biraktiginda hic maglubiyetimiz yoktu ve ayrica avrupadada mac trafigimiz vardi...denizli bey bir lig oynuyor onuda sata sata ahada büyük harflerle yaziyorum DENIZLI BESIKTASI SATIYOR buna inanmak istemeyen arkadaslar en gec sezon ortasinda bana hak verecekler tabi ozamana ligteki yerimiz 6-7. lik falan olur ve is isten gecmis olur....sirf alt siradaki takimlari yenipte sampiyon olunmazzzzzz.... |
gökhan zan denen adamı defansta oyanattığı sürece doğru düzgün maç kazanamayız biz adam 2. goldeofsayatı bozuyo duracağı yeri bilmiyo zapo napsın bu adamı oynatan akıllı kime hizmet ediyorsa ... |
pişmiş kelle gibi sırıtması beni deli etti biz burda sinir krizleri geçirelim beyfendi gülsünhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
güleriz ağlanack halimize demştir |
Alıntı:
aynen katılıyorum irfan abim . . . bende zaponun yaptığı aptalca hatanın sonucunda gelen aptalca gole güldüğünü sinirli olarak güldüğünü düşünüyorum . . . hala kızgınlıkla sölenen sözlerin telafisi var . . . |
bende cok sinirlendim.halbuki futbolculara dogru kosup bagirsa daha iyi olurdu.bakin diger takimlara bir egoistlik yapsinlar bir yanlis yapsinlar hemen gözlerinin kenariyla kulübeye hocanin tepkisine bakarlar,tirsarlar,daha ciddi olurlar,daha iyi oynarlar hocalari sert tepki verdiginde.ama bizimkiler ayni hatalarda kulübeye hocaya bakiyolar,hoca pismis kelle gibi siritiyor,ozaman ne cekinirler hocadan nede islerini ciddi yaparlar.ben kendim bir futbolcu oldugum icin bunlari rahatlikla yazabiliyorum cünkü aynisini nerdeyse hermacta yasiyorum.su aralar baya kazmalastim,formsuzum,baya hata yapiyorum.ama hocanin bagirisini görünce daha ciddi oluyorum |
Alıntı:
|
Ben Denizliyi sevmiyorum..Gıcığım fln yok ama bukadar saygıyı, güveni hak etmediğini düşünüyorum.. Ama yine de bu konu bu kadar abartılmamalıydı..Adamn o gülüşünü artniyet olarak algılamak saçmalıktır..Biz de hayatımızda o tip gülüşler atmıyoz mu? Olmamasını istediğimiz bişey olunca böyle tepkiler vermiyo muyuz..? Ben dalgasına açılmış bi konu sanıyordum..Ama iyice ciddiye bindirildi..Konuşulması, tartışılması gereken en son şeylerden 1i bu konu.. |
en kenetlendiğimiz anda ya basın çomak sokuyor ya hakemler..bizlerde bu oyuna gelip, duygusal davranıp hep tepe taklak oluyoruz.eldeki şampiyonluktanda oluyoruz.eçmişte de böyle oldu. böyle basit işlere kafa yormayalım. hatalıydı.ama işi debu adam yaramaz v.ss noktasına getirmeyin. en azından sezon sonuna kadar denizliyle gidicekse, destek olucaz. son dk daki ofsayt gol olsa böylemi olurdu. ŞAMPİYON OLMAMI ENGELLENEMEZ! |
Alıntı:
Hacı ne yaptın be! Bende çok salladım kabul ama bu fazla olmuş abi.http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
Alıntı:
|
harbiden bu konu nerden cikti simdi yaw :D |
ben çok seviyorum valla denizliyi kim ne derse desin..Zaten bir spikerde Denizliye ''hocam ben sizi görünce ne kadar da huzur buluyorum sıkıntılara rağmen o gülücüklernizi hiç eksiltmiyorsunuz.Allah sizi daima güldürsün''demişti :)Adam gülerken boşuna gülmüyormuş geleceği görüyormuş da ondan gülüyormuş meğersem...:) |
Alıntı:
|
1 senelik konuyu hortlatanın iyi niyetinden şüphe ederim sayın forum yönetimi lütfen konuyu çöpe atın , kafaların bulandırılmasına izin vermeyin. |
bende aptal gibi 3sayfaya kadar okudum.zaponun cissenin zanin adini görünce acaba türkiye ümit milli takiminda zapo zan cisse mi oynadi.buneya gecen sezonki konu yahu.yuhh be.bende acaba bugünkü mactan sonra yine gicik gicik güldü buyüzden millet cildirdi sandim,hatta kendi kendime ya nede olsa gazozuna birmac aslinda bukadarda kizmaya negerek var dedim kendi kendime.allahtan ilsayfanin sonunda yorum yazmadim,yoksa ben bugünkü maci zannedip yazacaktim |
Türkiye`de Saat: 20:59 . |