![]() |
Alıntı:
|
ilk yari bitince devrede hemen lucescuyu getirsinler bu da fos cikti |
benim fikrim bu kadar basit bir gol nasıl yenir gibilerinden güldü |
Vefa borcunu Beşiktaşın elini ayağını bağlaya bağlaya sahaya sürerek ödedi.. Üstüne bide gülüyorr utanmadan... Demirören gibi bi adamın takıma getirdiği adamdan bi fayda görmedik bu saatten sonra da görmeyiz.. |
Alıntı:
Madem cift onlibero oynatacaksin Cisse ile Ugur Inceman da oynar Sivok'u da Zapo'nun yanina gonder. Ne isi var Gokhan Zn'in bu kadroda??? Serdar Ozkan yerine neden Aydin KArabulut oynatilmaz bunu da anlamiyorum. Zipkin gibi soldan dalip sert ortalar yapiyordu. Aklim almiyo kafam basmiyo kuduracagim neredeyse :( :( :( |
Alıntı:
tek sorun gülmek mi ? sen yazdıklarımı okumuyon heralde ? Başkasıyla karıştırdın... lig sonuncusu kocaeliden kendi evinde 2 gol yiyen bu denizlinin takımıydı.Kayseriye de son dakka da kaybeden ve tüm suçu serdar kurtuluşa yükleyen de mustafa denizliydi.O maçtan sonra serdarı kulübede bile görmedim ben. Aydın karabulut kesen bu adam... Boboyu geldiğinden beri kesen bu adam... istatistikler de kaç puan aldığını gösteriyor... bi de üstüne bu fener maçındaki hata demiycem artık hainliktir bu yaptıkları.Sen gökhan zanı hangi akla hizmet oynatırsın ? milli takımı rezil eden bu adamı ertuğrul hoca geçen sene zorda kalmadıkça(sakatlık olmadıkça) oynatmıyodu.Sezon sonunda adam kulüb bulamadı yaw.Acıdılar da 1 yıllık imzaladılar sözleşme.Sen tutup bu vasıfsız adamı oynatırsan derbi maçında olacağı budur... Artı haftalardır serbest oynattığın telloyu yıldızlaştırdın ama şimdi kalkıp oynatmadın.Bu nedir ? Aynı ersun yalanın hakan şükürü en formda olduğu dönemde milli takıma almamasıdır.Yani üstü kapalı hainlik....Hadi bunu da geçtim kişisel tercihdir diye...Amaaaa sen takımın en çok koşan 2 adamını ekrem ve nobreyi çıkartıosan oyundan o zaman sen kesin hainsindir.Çünkü özellikle dikkat ettim.Bu 2 adam oyundan çıktıktan sonra ilerde doğru dürüst top yapamadık.Çıkmasalar belki beraberliği ya da galibiyeti alabilirdik.Serdar Özkan dururken,gökhan zan dururken nasıl olur da sen bu adamları çıkartırsın ? Ama açık konuşayım.Mustafa denizlinin arkasındaki mason ve ateist tayfası onun takımın başına geçmesini sağladı.Tüm basın ve medyanın da mustafa denizliyi desteklemesi bundandır.Birisi bana söylesin: mustafa denizlinin ne kariyeri var ? derwalin hazır takımını kim olsa oralara getirirdi.Fenerden zaten kovuldu.Onu bırak irandan kovuldu.Almanyada takımı küme düşürdü.Buna kariyerli hoca diyenin ben futbol bilgisinden şüphe ederim.Tigananın ölmüş babasına küfür edip plaket alanlar var bu basında.O yüzden mustafa denizliye iyi hoca demelerini normal karşılıyorum.Ertuğrul Hocayı cemaatçi diye etmedikleri küfür kalmadı bazılarının.Ama Allah bu ya.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler.Tüpçü başkan olaydı zaten bunları kulübe sokmazdı.Tükürdüğünü de yaladı.O yüzden bu tür olayların başımıza gelmesi normal bi yönden.Dolayısıyla gökhan zan ve rüştü hariç hiçbir futbolcuya suç bulmamak lazım. |
Tello'nun sakat olduğu için oynatılmadığını Denizli'nin kendisi ile birlikte Nobre'de açıkladı röportajında. Kadroya alındı ama demekki maç saatinde hazır görünmediği için oynatılmadı yoksa Tello'yu oynatmama gibi bir lüksü zaten yok. Ertuğrul Sağlam'da en kritik maçlarda koyuyordu Zan'ı defansa, en bariz örneği Metalist deplasmanı, fazla geriye gitmeye gerek yok. Ayrıca Ateist falan diyorsun da ne alakası var bununla Denizli'nin şimdi? Kariyeri demişsin de Denizli'nin kariyerinden bihaber olduğun ortada ve hazır kadroya gelmişti falan yazmışsın, kimse kimsenin kurduğu kadronun sorumluluğu ile yargılanamaz. O zaman bu kadroyuda Ertuğrul Sağlam kurdu, başarısızlık onun suçu mu oluyor peki? Ekrem ve Nobre'nin bu maçta en çok koşan ve son bölümde yorulup oyundan düşen oyuncular olduğunu maçı izleyen birçok kişi görmüştür. Nobre uzun süre tek başına boğuştu, Ekrem'de en çok koşan oyuncumuzdu ve diri Vederson'un girmesiyle iyice düştü oyundan ve zaten son dakikalarda çıktı oyundan. Bobo'yu oynatmıyor ama elimizde 3 tane iyi forvet var, ne yapabilir? Bobo-Nobre ile başlasa Holosko'yu yedek mi bırakacak, orta sahaya çekse gördük ki o bölgede etkisiz kalıyor Holosko. Mecburen biri yedek olacak ki onunda en golcümüz ve en savaşan oyuncumuz olan Nobre'nin yerine Bobo olması daha mantıklı zaten.. |
Alıntı:
Zaten basın herşekilde bi kılıf bulup saldırıyo Tigananın kürdanı Ertuğrulun eşinin başörtüsü ve en son biz çıkıyoruz Denizlinin gülmesini tartışıyoruz ve ciddi ciddi bu konu hakkında saçma sapan yorumlar yapılıyor bana en çok bu koyuyor.Teknik taktik açıdan eleştirilir anlarım.Ama bu kadar saçmalamanında anlamı olmadığını düşünüyorum. |
Alıntı:
Metalist maçında ertuğrul hoca orta sahada üstünlük kuramadı ki zaten.Adamlar orta sahayı yürüyerek geçmişlerdi.Orta sahadan gol bile attılar.Yanlış hatırlamıyorsam o maçta sivok da sakattı oynamadı. ateist olmasının takımın başına gelmesindeki etkisini açıkladım yukarıda daha nası açıklayım.yöneticilerin cemattçi diyerekten sinir olduğu bir adamdı ertuğrul hoca.mustafa denizliyle anlaşma yapıldığında tüm spor medyası tek bir ağzı etmişcesine fb ve gs elinden kaçırdı,piyasadaki en kaliteli yerli teknik adam diyordu denizli için. Denizlinin kariyerini övmeye kalkıyosun ya daha ne diyim ben sana...Milli takımdan da kovulmuştu denizli hatırlatırım.Ayrıca milli takım amigosu soyunma odasında ona kafa atmıştı.Helal olsun o kişiye.Hala iyi hatırlarım o olayı.Bi insan belli bir aşamadan sonra artık şiddete başvuruyo doğal olarak.denizli gibi adamlar ancak bundan anlıyolar maalesef. Denizli gs deyken şampiyon kulüpler kupasına hangi kadroyla gitti ? uğurlu,prekazili-tanjulu,smoviçli vs....o kadroyu şampiyon yapamazsan zaten adama küfrederlerdi...O kadroyu kuran jupp derwaldi.Denizli ne anlar kadro kurmaktan ? fenerdeyken ne tür şaklabanlıklar yaptığı belli.6 yabancı oynatan bir adamdan bahsediyoruz burda.Sen de bunu savunuyosun bana.Ertuğrul hocanın kurduğu kadro bu.Ama kurulan kadroyu kullanmak var,kullanamamak var.Denizli bu kadroyu kesinlikle iyi kullanamıyor zaten.Allah bilir kendi kadro kursa yine toplardı fenerin gs nin artıklarını.Beterin beteri var.Allah korumuş ki denizliye kadro kurdurmamış.Hayır zaten denizli de yaptığı açıklamalarda türkiyenin en iyi kadrosu diyodu bu kadro için.Madem öyle yeneceksin abi fb yi.Yenilmesende berabere kalacaksın.Türkiyenin en iyi kadrosu böyle mi yapar ? Maçı izleyen bir çok kişi ekrem ve nobrenin oyundan çıktıktan sonra takımın top yapamadığını gördü asıl.Bir tek bobonun çabalarıyla 1-2 pozisyon oldu o kadar.Top tutamadık.Top tutan takımı iyice rezil etti denizli o 2 adamı çıkarmakla.Sahada yürüyen gökhan zan görmüyor mu?serdar özkanı görmüyor mu ? delgadonun pili bitti görmüyor mu? nobreyle ekreme gelene kadar bi yığın oyuncu vardı yorulan.Kaleci bile çıkartılırdı o 2 adam çıkartılmazdı yani.O derece gerizekalılık olmaz yani.Resmen art niyet vardı bu oyuncu değişiminde. holoskoyu ertuğrul hocanın yaptığı gibi sağ açıktan gizli forvet şeklinde oynatabilirdi.Zaten kadrolar açıklandığı sırada bu maçı kaybedeceğimiz çok belliydi.holosko,bobo,tello yedekte...O yabancılara yedekte oturun diye mi para veriliyor ? bir yabancı yedekte oturuyosa zaten o takıma hiç bi katkı sağlamaz.Yabancı oyuncu takıma katkı sağlasın diye alınır ilk 11 için alınır.Yedekte yanına oturtmak için değil.seriç haricinde bizim takımın yabancıları genelde iyi.E o zaman niye bu 3 iyi adam yedek ? işin içinde kesinlikle art niyet var o yüzden.Aptal bi insanın kapasitesi bellidir çünkü.Aptal insan bu kadar fahiş hatalar yapmaz çünkü.Hele hele fb gibi bir takıma karşı aptal olmamaya daha çok özen gösterir.Mustafa Denizli aptal değil aksine o bir hain...hatta ayhan akmandan daha da beter bi hain. |
Gül bakalım Mustafa efendi! Yine Güldü, Yine Çıldırttı! 29.11.2008 21:31:00 Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına röportaj verirken gülümsemesi Beşiktaşlı taraftarları çileden çıkarttı. Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından gülerken kameralara yakalanan Mustafa Denizli, maç sonunda Lig TV'ye röportaj verirken de gülerek açıklamalar yapınca, Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz haftalarda da her puan kaybının ardından Denizli'nin gülerek açıklamalar yapması, Beşiktaş taraftar forumlarında tepkiyle karşılanmıştı. Kaynak: Medyaspor Yorum: Ertuğrul Sağlam'ın "Hayat devam ediyor." sözü sizce daha mı ağırdı??? |
Türkiye`de Saat: 17:40 . |