![]() |
Alıntı:
|
Ben Denizliyi sevmiyorum..Gıcığım fln yok ama bukadar saygıyı, güveni hak etmediğini düşünüyorum.. Ama yine de bu konu bu kadar abartılmamalıydı..Adamn o gülüşünü artniyet olarak algılamak saçmalıktır..Biz de hayatımızda o tip gülüşler atmıyoz mu? Olmamasını istediğimiz bişey olunca böyle tepkiler vermiyo muyuz..? Ben dalgasına açılmış bi konu sanıyordum..Ama iyice ciddiye bindirildi..Konuşulması, tartışılması gereken en son şeylerden 1i bu konu.. |
en kenetlendiğimiz anda ya basın çomak sokuyor ya hakemler..bizlerde bu oyuna gelip, duygusal davranıp hep tepe taklak oluyoruz.eldeki şampiyonluktanda oluyoruz.eçmişte de böyle oldu. böyle basit işlere kafa yormayalım. hatalıydı.ama işi debu adam yaramaz v.ss noktasına getirmeyin. en azından sezon sonuna kadar denizliyle gidicekse, destek olucaz. son dk daki ofsayt gol olsa böylemi olurdu. ŞAMPİYON OLMAMI ENGELLENEMEZ! |
Alıntı:
Hacı ne yaptın be! Bende çok salladım kabul ama bu fazla olmuş abi.http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
Alıntı:
|
harbiden bu konu nerden cikti simdi yaw :D |
ben çok seviyorum valla denizliyi kim ne derse desin..Zaten bir spikerde Denizliye ''hocam ben sizi görünce ne kadar da huzur buluyorum sıkıntılara rağmen o gülücüklernizi hiç eksiltmiyorsunuz.Allah sizi daima güldürsün''demişti :)Adam gülerken boşuna gülmüyormuş geleceği görüyormuş da ondan gülüyormuş meğersem...:) |
Alıntı:
|
1 senelik konuyu hortlatanın iyi niyetinden şüphe ederim sayın forum yönetimi lütfen konuyu çöpe atın , kafaların bulandırılmasına izin vermeyin. |
bende aptal gibi 3sayfaya kadar okudum.zaponun cissenin zanin adini görünce acaba türkiye ümit milli takiminda zapo zan cisse mi oynadi.buneya gecen sezonki konu yahu.yuhh be.bende acaba bugünkü mactan sonra yine gicik gicik güldü buyüzden millet cildirdi sandim,hatta kendi kendime ya nede olsa gazozuna birmac aslinda bukadarda kizmaya negerek var dedim kendi kendime.allahtan ilsayfanin sonunda yorum yazmadim,yoksa ben bugünkü maci zannedip yazacaktim |
Türkiye`de Saat: 06:36 . |