![]() |
Alıntı:
aynen katılıorum umarım bu kadronun arkasında durulur kadromuz harbiden cok ii oldu umarım ii olur hersey bu sezonda |
hadi hayırlısı. inş. şampiyon oluruz,biz olmasak bile eziklerde olamaz o kadar :) |
Alıntı:
Ben de katılıyorum ama bu taraftar profiliyle bu kadronun arkasında biraz zor durulur.Ben kendi adıma kaç kez yazdım.Başka arkadaşlar da yazdı. Zaman sabır ve destek zamanıdır diye ama çoğunluğun salladığı yok.Bu yıl geçmiş yıllardan çok farklıyız.Sadece bu yılın değil çok daha uzun vadeli bir takımın temellerini atmaya çalışıyoruz.Bu da çok daha zordur.Şimdiden biliyorum ki tecrübesizlik ve uyumsuzluk bize çok şey kaybettirecek ama uzun vadede çok daha fazlasını kazanacağız.Bu yıl şampiyon olamasak dahi (İnşallah olacağız) arkasında durulursa bu takım çok iş yapabilir.Ama daha iki hazırlık maçıyla millet takımı yerin dibine soktu.Bi ikinci lige düşer denmediği kaldı.Üç kuruşluk futbol bilgisiyle ömründe ilk kez televizyon başında izlediği (hem de hazırlık maçında) adamlara atıp tutuyor millet.31236123512731 tane yıldız istiyoruz konusu açıldı.41434565242434 tane de Delgado da topçu mu, Mercimekle nohutla olmaz bu işler konusu açıldı.Bu gün bir de Jorgensen konusu okudum ki evlere şenlik.Kuzeyden futbolcu çıkmazmış Jorgensen de kimmiş yazılarını görünce cinnet geçirerek forumu kapattım.Şahsi görüşüm öyle bir kanat oyuncusu şu an Türkiye'de yok ama o bile yetmiyor.İnsanları mutlu etmek çok zor.Çünkü çoğunluk futbolu CM zannediyor.Umarım dediğiniz gibi olur ve sabredilir de yıllardır ilk kez yapmaya çalıştığımız gençlere yatırımın karşılığını alırız.Bence şampiyon olunmasa dahi bu takımın arkasında durulmalı.Çünkü kadro tek tek bakıldığında gerçekten çok yetenekli ve gelecek vaadediyor. |
beyler hic kafanizi yormayin...sampiyonluk 299 günden daha erken gelecek... bir an "sergen atti sampiyonluk geldi" sözü geldi aklima...nedense... bu seferde delgado deldi sampiyonluk geldi diyecegiz... saygilar |
simdi MATADOR bisey diicek ama hehe |
kesinlikle katılıyorum sana..inş.şampiyonuz bu sene..yeterki bu takıma güvenelim ve desteğimizi çekmeyelim.. |
tutamayacağımız yeminler etmeyelim bence. ama hiç kimse lige karışmazsa kafa kafaya gider bu sene. |
Her gun bir mesaj atip bir gun eksiltsek guzel olmaz mi, inancimizi ve takimimiza destegimizi gosteririz boyle;) |
inşalla şampiyon olcaz ama yeter ki lig temiz olsun hakemler gördüğünü wersin |
Takıma Güven Sonsuz Hazırlık Maçlarına Aldırmamamız Lazım.. Bu Sene Eger Olurda Şampiyonluk Kacarsa Kadromuzun Çok Yeni Oldugundandır.. Ama Şu Gerçek ki Gelecek Seneler İçin Süper Oyuncular Aldık Önümüz çok Parlak.. Şampiyon Olamasakda Destegimizi Herzaman Sürdürmeliyiz... Şuanda En İyi Kadroda Bizde :) Şampiyonlukta En Büyük Aday Biziz |
Türkiye`de Saat: 20:24 . |