![]() |
...!!!y O R U M S U Z...!!! İpten dönüldü! Yönetim, sözleşmesi biten ve yeni transfer olan oyunculara Karlsruhe Başkonsolosluğu'nda imza attırdı. Bu gerçekleşmese, futbolcular Süper Kupa maçında sahaya çıkamayacaktı Beşiktaş'ta dün ilginç bir olay yaşandı. Almanya kampı için Freiburg'da bulunan Beşiktaş'ta, takıma yeni katılan ve sözleşmesi sona eren oyuncuların Süper Kupa'da oynayamama tehlikesi ortaya çıktı. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş'ı karşı karşıya getirecek ve Frankfurt'ta oynanacak maç için Futbol Federasyonu, futbolcuların sadece sözleşme yapmasını yeterli buldu. Unutkanlık değil! Ancak Kartal, İstanbul'da noter huzurunda yapılması gereken mukaveleleri, yeni isimlerine imzalatmamıştı. Üstelik bunların dışında, sözleşmeleri sona eren ve takımda kalan Mustafa Doğan, İbrahim Üzülmez gibi eski futbolcuları da vardı. Hatta, Teknik Direktör Tigana ve yardımcılarının da sözleşmeleri tazelenmemişti. Bu durumu son anda fark eden siyah - beyazlılar, cuma gününe kadar süreleri bulunmasına rağmen dün Karlsruhe Başkonsolosluğu'na gitti ve imzalar atıldı. Konsolosluğun, noterin yerine geçtiği ifade edildi. Kaynak: Milliyet |
Allah Allah çok ilginç..bilgi için saol.. |
bu yonetimden de bu beklenir , aptal yonetim hemen istifa... |
bence yalanın kuyruklusu bu haber..... |
Alıntı:
|
bunu kartalhaber de okumustum. saol |
verilmiş sadakamız varmış. aklımıza mukayyet ol yarabbim. |
daha neler görecez bunlar daha belkide baslagic :P |
hiç de şaşırmadım walla |
Alıntı:
|
herkes süper kupaya odaklandı arada sözleşmeleri unutuular galiba :D:D |
kafalarimi iyi acaba? |
Bu yönetimden bu beklenir.Bu da yönetimin son fiyaskosu heralde. |
ya takımın yarısından çoğu yeni zaten,onlar da olmasa hükmen yenik sayılacaktık heralde.milletin diline düşücezz of yawww |
hehe karslruhe ha oraya bende gidiyorum pasaport isleri icin hehe, valla direkten dönülmüs |
olacak iş değil. nasıl prof.luk bu |
herkes adam gibi işini yapsa zaten...... ağzımdan kötü bişi çıkıcak şimdi hayret bişi yaa iyice eşeğin kulağına suyu kaçırdı bu yönetim!!!! |
ocakta seçilemeyeceklerini çok çok iyi biliyorlar.şu özilhan olayı da iyice soğuttu onları.bakın görün transfer fln da yapmaz bunlar.ayıp olmasın diye yaparlarsa bile 500 bin dolarlık bir arjantinli fln bulurlar. demirören şu an şirketinden beşiktaşa aktardığı paraları hemen nasıl geri alabirim düşüncesinin içinde.beşiktaş fln hikaye onun için.ocak gelse de bir kurtulsak şunlardan. |
Alıntı:
|
Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış. Benim süşüncem |
bu sadece taşlardan biri.bugune kadar o kadar çok taş atıldı ki kuyuya...sana sormak isterim o atanların hepsi çok mu deli yoksa bu yönetim çok mu akıllı???????????? |
ibrahim üzülmezi unutsaydılar keşke |
Türkiye`de Saat: 10:57 . |