![]() |
adamın çok değerli bi futbolcu olduğu tartışılmaz bile ama arkadaşın değindiği noktalarda çok güzel bence bu adam kesinlikle o paralara değmez işte yabancı alamıyacağımıza göre onlarda uöuyor tabi |
Alıntı:
2 Buyuk takimla demek istedigim Real Madrid degil, bildigimiz GS, FB, BJK'ya karsi maclar veya Milli Takim formasiyla ciktigi maclar, bu maclarin hangisinde kendisini gosterdi Mehmet Topuz? Ben hic hatirlayamiyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu işin lami cimi yok.Türkiye'de Beşiktaş'ta alıp oynatabileceğin futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Mehmet Topuz da bizde oynar.Ayrıca bu adama 4 milyon euro verileceği de yok.Bu da nereden çıktı?2.5 milyon euro uygundur bence Mehmet için.En fazla 2.5 milyon ödenmeli.Daha fazla eden bir adam çok az Türkiye'de. |
Alıntı:
ben maf 76 gibi bize attığı 6 şuttan fln bahsetmiycem. serdar kurtuluş a da 4 mılyon dolar isteniyordu ama daha ucuza aldık.artı bu adamın kaç maçını takip ettin????sen söyle bende ona göre sana birsey soyleyecegım. senın yabancı hakkın yok.yerlı de ise; burak yılmaz a 2 mılyon ytl(tam hatırlamıorum yanlıs olabılır) serdar kurtulus a 1 mılyon dolar artı sınan+eser gokhan guleç e 1 ya da 1,5 mılyon dolar+adem+veysel gibi rakamlar ödedin.simdi ise ver ali gunes ını ver mustafa doganını para ver al.4 dedı dıye 4 vermezsın kı.pazarlık olur 2 verırısın 2,5 verırısın. sendekı bu mehmet topuz antıpatısı nerdır anlayamadım.iyi topçu işte adam.yası da iyi. |
beyler çok para fakat turkıyede o bolgede oynayacak başka yetenekli oyuncu yok o nedenle onlarda kozlarını kullanıo işte |
Alıntı:
Ben Mehmet Topuz antipatim falan yok, ama bu adama 4-5 milyon dolar verseler ben bu adamin en az Delgado kadar iyi olmasini ve takimi tasimasini beklerim. BJK bu Anadolu topcularindan o kadar cok zarara ugradi ki, maalesef Anadoludan Istanbul takimlarina gelen oyuncularda sirf yetenek degil, ondan daha onemlisi karakter lazim. Sabirli, caliskan, ne dedigine dikkat eden, normal davranan, Istanbul'a kendini kaptirmayan birisi olacaksin, yoksa yetenek olarak yeterli olan ama karakterinden dolayi kaybeden oyuncu cooook, o yuzden ben Mehmet Topuz'a verilecek 4 milyon dolari normal bulmuyorum, ha bu adami 2 milyon dolara alacaksak baska, sonra yine zararli olarak benim Besiktasim cikiyor. |
senin başkanın yabancı sınırlaması konusunda nasıl bastırdı ama.o ve onun gibilerin bastırması sonucu mehmet topuz 4 de olur 5 de olur. nasıl olsa elimiz mahkum... |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |