![]() |
Delgado !!! Arkadaşlar delgado yazıyorum ve bırakıyorum yorumlar sizden..içinizden ne geliyorsa yazınn ! |
gerek yok mike.;) zaten delgado topici var futbolcular bölümünde. |
delgado kim nederse desin tam düşündüğüm gibi sergen deyil hatta ezik bile deyil dediler ama soruyorum adam ne yapmalı koşuyo elin geleni yapıyo ben onu pirloya benzetiyorum şimdi 10 numaranın pirlosu lazım alex gibi koşmayanı deyil başarı gelecekse böyle adamlarla gelir |
son hazırlık maçında nasıl buldunuz? |
simdilik cok klas süper calımlar yok gibi gozukuo ama süper ötesi pas atıo forvetler alısmıs olsaydı 2-3 net pozisyona girerlerdi |
Takim bu kadar rezilken niye boyle bir topic aciliyor anlam veremiyorum? Tamam, iyi oynadi ama bu takim oyunuyla hicbirsey olmaz, Delgado istedigin kadar iyi oynasin. |
ya skor yorumu yapmayın beyler..hazırlık maçı olmasına rağmen gayet güsel top oynadılar..ztn çoğu futbolcu sakatlanma korkusuyla tam kapasite oynamıyo..bşy yazarken biraz düşünün lütfen |
Alıntı:
|
ilk yarı o kdr ii değildik ama..ikinci yarı güsel oynadık..yorumu braz erken yaptın bnce...bu arada bn zten takımı değil delgadoyu sormuştum.. |
yorumlarınızı buraya yapın http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=7268 |
Türkiye`de Saat: 12:34 . |