![]() |
Tigana'dan müthiş iddia; 'Medya benim kellemi istiyor' Tigana'dan müthiş iddia; 'Medya benim kellemi istiyor' Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, FC Sochaux karşılaşmasının ardından müthiş iddialarda bulundu. Berabere biten karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Tigana, "Beşiktaş'ta yepyeni bir dönem başlatmak için çalışmalar yapıyorum. Takımımım performansından memnunum. Ancak beşiktaş'ta çok ilginç olaylar yaşıyorum. türkiye'de çok ilginç bir basın grubu var. Medya beni göndermek istiyor. Futbolcular izin yaparken onlar otelin havuzunda röporetaj yapmaya çalışıyorlar. Yarın karımla yatarken yatağın altından çıkarlarsa hiç şaşırmam. Bu şartlarda başırılı olmam çok zor. Onlar madem benimle uğraşıyorlar ben de artık medyayla uğraşacağım" dedi. Tigana bu sözlerin ardından basın toplantısını sinirli bir şekilde terk etti. İkinci Başkan murat Aksu'nun medya mensuplarıyla yaptığı toplantıda "Tigana, "Sabah, Zaman, Star ve Anadolu Ajansı'na kırıldı. bu yüzden bu sözleri söyledi. Büyütülecek bir şey yok" dediği öğrenildi. |
hoppalaa bu da ne demek şimdi muhtemel bi kaçışın kılıfı mı hazırlanıyor yoksa tigana tarafından??? |
Biraz olsa hak vermemek elde degil Tigana yeni bir takim kurdu ve ben inaniyorumki, bu sene olmasada, bu takim cok guzel seyler vaad ediyor...Diyeceksiniz, sabrimiz kalmadi, benimde oyle ama o baska konu... |
Alıntı:
|
bu adamda sanirim Aziz Yildirimi örnek aliyo oda her basarisizliktan sonra birilerini sucluyo tiganada baskalarini sucluyo tigana mazaret arama takimi iyi bir hale getir lig basliyo lig |
basın la uraşcaına. takımla uraş. yine rezil top oynadık |
ama medya da herşeyi çarpıtmasın be kardeşim. en sonunda adamın şalterler attı tabi. |
Bu adamın bazı şeyleri oturtması o kadar kolay değil.Türk futbolu pas yapmayı bilmiyor.Bunu yıllardır pas yapamayan bi takıma yaptırmak zor.Tigana bunun için ugraşıyor.Bence destek olmalıyız.transferleride iyi sadece serdar kurtuluş transferi dogru gelmedi bana çok para verildi.Ama bazı şeylerin değişmesi şart... |
Alıntı:
|
tiganaya mazeret arama diyen arkadaşlar var.nasıl bir mantık bu allah aşkına.adam zaten takımımın performansından memnunum diyor.ne mazereti arayacak ki.hazırlık maçında berabere kaldık diye de tigana çekip gitmez siz kafanızı yormayın. bizdeki en ufak olayı büyüten fener antrenmanındaki tekme tokat kavgaları örtpas eden medya ya sezenişte bulunmakta sonuna kadar haklı bence.hazırlık maçında adamı astılar hemen. beşiktaş medyasından da sergen aşıkları saldırıyor.artık bu sergen tümer hayranlığını bırakın lütfen.eğer sergen bu takımda kalsaydı delgadoyu boşuna almış olurduk.benzer örneklerdeki gibi delgadoyu da yerdi.delgadoyu almayıp sergen kalsaydı 75 dakika orta sahanın ortası boş kalırdı. ben tiganayı çok takdir ediyorum.çünkü beşiktaşın önünü açıyor adam.sergen i tümeri a.hassan ı a.dursun u yolladı.papazlar yok artık takımda.arkadaşlık ortamının doğması için hiçbir engelde yok. |
Alıntı:
|
Tigana'dan medya ya savaş ve bir de itiraf !!! Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor... Göndermeye çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum’ diye konuştu ‘BAŞARILI OLACAĞIM’ Tigana fena bombaladı... Beşiktaş, kamp dönemini hazırlık maçlarında galibiyet alamadan noktalarken, Siyah-Beyazlılar’ın Fransız hocası basına verdi veriştirdi. 1-1 biten Sochaux maçı sonrası ilginç açıklamalar yapan Tigana, ‘Basın beni göndermeye çalışıyor. Ama bunu başaramayacaklar. Ben Beşiktaş’ı çok seviyorum ve buraya başarılı olmaya geldim’ ifadesini kullandı... ‘SİZİN ODANIZ MI?!’ Fransız teknik adam, birkaç köşe yazarına kendisini hiç sevdiremediğini vurgularken, ‘Bazı gazeteciler bana hiç saygı göstermiyor. Artık odamdaki yatağın altından bile çıkacaklarını düşünüyorum. Daha sonra da bna dönüp ‘Aaa... Burası sizin odanız mı?!..’ diye soracaklarını tahmin ediyorum. Ancak ben ve takımım savaşmaya devam edeceğim’ şeklinde konuştu. ‘EKSİKLERİMİZ VAR’ Takımla ilgili görüşlerini de açıklayan Jean Tigana, pazar günü Frankfurt’ta Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde iyi durumda olmadıklarını da itiraf etti. Fransız çalıştırıcı, ‘Eksiklerimiz var. Delgado, Burak ve Nobre bu maçta görüldü ki henüz hazır değiller. Antrenmanlarda daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ancak Galatasaray maçı farklı olacaktır’ dedi... |
... Bn şahsen tiganaya destek veriyorum bu savaşında.bu medya çok acımasız ve yalaka.. |
tıgana bıze 2kanat alsın delı gbı ucacagız kımse tutamıcak bızı benımde guvenım sonsuz |
denilson,m.topuz gelsin şampiyonluktan bahsedebiliriz |
bence basını bu kadar takmaya gerek yok,kim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. tigana biras abartmış sanırsam :) |
tiganayi takdir ediorum....medya ya karsi savas acip bu savastan galib ayrilabilecek tek kisi tigana......dediklerine de tamamen katiliorum. |
tigana baştan sona kadar haklı bu medya böyle abi ayrıca geçen gün muhabirler beşiktaşın antreman yaptığı otelde havuza girmişiler buna laf etmiyor tigana ancak adamlar röportaj yapmak beşiktaşla ilgili bir haber kaparmıyım diye 11 euro ödeyip havuza giriyorlar adı havuz amaç başka bunuda tigana çakınca tabi ortalık 56 ya gidiyor sorada medya çıkmış tigana hakkında atıyor tutuyor. |
Alıntı:
|
Tigana'dan müthiş iddia; 'Medya benim kellemi istiyor' isimli bi başlık bu konuda zaten var dostum.... |
tigana takım kupa maçına hazır değil diyerek şaşırtmaca yapıyo olabilir :) daum da bi kere böle yapmıştı |
tigana cok akilli adam ya , zaten tek.dir ligini konusmuyoruz ama adam olarak ta tam adam, medya ya karsi bu savasta yanliz birakmayalim beyler |
Alıntı:
|
Bizim medya zaten böle ... Tiganın alısması lazım... |
Tigana yakında kafayı sıyırmazsa iyidir. :D |
korkma tigana medya sana hiç birşey yapamaz..bu taraftar istemeden kimse gitmez,biz senin arkandayız sen rahat ol işini yapmaya devam et.. |
Türkiye`de Saat: 02:11 . |