dogan_cordoba | 27-12-2008 21:43 | Arkadaşlar siz neyi tartışıyorsunuz farkındamısınız?Konuyu acan kişiyi foruma uzun zamandır girmediğim ve uzun zamandır deaktif bir üye olduğum için tanımıyorum ama burda hakikaten doğru ifadeler yer alıyor..Hiçbir Beşiktaş taraftarına Beşiktaş Başkanı'na küfür etmek ya da o küfürün edilmesine müsaade etmek yakışmıyor..Demirören de olabilir Bilgili de olabilir Süleyman Seba'da olabilir..Bu kişilere boyle kötü sözler soylenmemeli.. Şimdi bakıyorum da üye arkadaşlar arasında sanırım yeni bir moda başlamış herkes birbirinin geçmiş zamanda soylediği sözleri ortaya çıkararak onun soylediklerinden farklı şeyleri ifa ettiğini ispat etme çabasında..Anlamış değilim.. En azından konuya farklı ivme kazandırabilmek adına görüşlerinizi paylaşsanız ve bu konu daha kapsamlı şekilde devam etse bazı şeyleri çözmek adına önerileri dile getirsek mesela daha iyi olmaz mı?Sonucta forumun girişinde yazan bir şey dikkatimi çekti az önce '' diğer forumların da takip ettiği forum '' yazıyordu yanılmıyorsam.. Peki hepsini geçtim diğer taraftarların gözünde de kendimizi olumsuz yonde lanse etmemek adına bundan sonra bir uygulama yapılsa ne dersiniz?? Mesela bugünü bir milat olarak sayarak ''BEŞİKTAŞ BAŞKANINA'' bundan sonra kullanılacak olan ifadelerde dikkatli davransak??Konunun bu şekilde devamını sağlayabilmek adına konuya paralel görüşlerimizi paylaşalım bu şekilde daha iyi şeyler yapabilirmiyiz acaba? Herkese saygilar.. |