![]() |
Alıntı:
ufuk abı sende herseyı cıddıye alıyorsunn bızı kımse yıldırmıyor kımsede burda dusman degıl abıı hepımız burda kardessızzz ufuk abı sen bızım herseyımızsınn ırfan abı tskler koruma altında aldıgın ıcınnn:D |
En Aktif: Outcast En Alçak Gönüllü: Alpler Ablam ile Ayche abla En Baba: İrfan Abim ve Mustafa Abim En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Meriç, Alen, Outcast, Gökhan, Ufuk En Duygusal: Akdora, Edaks, birde benmişim :p En Düzenli: Alen-Gökhan En Geyik: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler, Ozzy, Kü, Yoldaş, Metin, Ufuk, melik-kartal... oooo say say bitmez..:) En Gıcık: Kü :D:D şaka bir yana gerçekten var bir kaç kişi hem üyelerden hem de modlardan... :) En Gizemli: Handan sanırım En Gözü Kara: Mahşerin 3 atlısı :D En Havalı: Kü :D En İçten: Yoldaş, Meltem, Hazel Ablam, Artist En İlginç: Ozzy En İyi Avatar: Meriç En İyi Nick: Köyün delisi & junior alpler En İyi Çıkış yapan: Outcast En İyi İkili: Ben & Ramesoon & Karetta2002 (mahşerin 3 atlısı) :D:D En İyi İmza: Ben :p En İyi Bölüm: Hepsi En Kafadar: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler abla, Ozzy, Ufuk, Son holigan, Yoldaş.. bu da say say bitmez..:) En Karizmatik: Meriç En Komik: Köyün Delisi, Kü En Kültürlü: Meriç, Karetta2002, Alpler abla, Ramesoon, Yoldaş, Ozzy En Popüler: Köyün delisi ile artist outcast En Sakin: Ben, bir de Gökhan En Samimi: Meltem, alpler ablam, yoldaş En Sempatik: artist ile meltem En Sevilen: Alpler abla En Sinsi: Varsa bile farkında değilim galiba :) En Yakışıklı: Ben anlamam, herkes diyelim bari :D En Yardımsever: Meriç, Ufuk En iyi Yorumcu: Havalı çocuk, kuzey, tylerdurden En Güzel : tüm dişi kartallar çiçek gibi :) En Tecrübeli: Meriç, Alen |
Alıntı:
tesekkürler Patroniçem :D değerlendirmelerin için |
bi ilginçliktir gidiyo:Dhayırlısı... |
Alıntı:
|
Teşekkürler Semracığım.... Oğlum çok sevinecek,gelince okur.:) Ozan'a gelince....Bence herkesin enlerini yazmasını bekliyor,bakacak kim onun için nasıl bir değerlendirme yapmış,ona göre yazacak...:p |
Alıntı:
En Havalı: Kü bune bune terbiyesiz tüh sana :D nerde oktan sey varsa ben ordayım zaten heLe bi onLine ol sen :D |
Alıntı:
|
aaaa ne terbiyesizliğimi gördün :D:D online oldum işte ne oldu :D:D hem en geyik ve en komikde de varsın, niye alınıyon ki :D:D |
En Aktif: Sahemre En Alçak Gönüllü: Nuran En Baba: Onur En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Aydın Abi En Duygusal: Nuran,Ayche En Düzenli: Handan En Geyik: Hannibal En Gıcık: - En Gizemli: Barış Gülcemal:) En Gözü Kara: - En Havalı: - En İçten: Nuran En İlginç: Banlanan bir onur vardı nicki aklıma gelmedi:) En İyi Avatar: Hannibal En İyi Nick: Ruhumuzburda En İyi Çıkış yapan: Ramesoon En İyi İkili: Kürşat-Alen En İyi İmza: - En İyi Bölüm: Dişi Kartallar En Kafadar: Onur En Karizmatik: Onur En Komik: Onur,Kü En Kültürlü: - En Popüler: Kürşat,Veysel En Sakin: Ufuk En Samimi: Gogo En Sempatik: Kürşat En Sevilen: Kürşat En Sinsi: En Yakışıklı: Sahemre En Yardımsever: Aydın Abi En iyi Yorumcu: Hiçkimse En Güzel : Dişi Kartallar En Tecrübeli: Alen,Ayche,Meriç |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |