![]() |
En Aktif: Köyün zır delisi, outkast En Alçak Gönüllü: akdora En Baba: varada En Ciddi: merıc En Çalışkan: ufuk - metın En Duygusal: akdora-burockfun En Düzenli: metın - ufuk En Geyik: geyık team :D En Gıcık: En Gizemli: En Gözü Kara: Veys En Havalı: outkast - danıel_clark En İçten: sahemre-melık_kartal En İlginç: pascaltekın En İyi Avatar: melik_kartal En İyi Nick: Gogo :D En İyi Çıkış yapan: outkast - hannıbal - alpler En İyi İkili: aydın - aplok ve sahemre - gokhan En İyi Bölüm: hepsı bırbırınden ıı En Kafadar: sahemre-melık_kartal-sonay-hannıbal-outkast-danıel_clark En Karizmatik: sahemre - outkast En Komik: aydın - ozzy - onur En Kültürlü: karetta - alpler - varada En Popüler: gökhan ve melike :D:D En Sakin: ozzy En Samimi: sahemre - melık_kartal - metın En Sempatik: hannıbal En Sevilen: outkast En Sinsi: En Yakışıklı: forumdakı tum erkek arkadaslar En Yardımsever: herkes gercekten yardımsever o yuzden herkes En Güzel : forumdakı tum bayan arkadaslar En Tecrübeli: alen - merıc |
Alıntı:
he safım saf gibimi duruyom oradan bakınca :D |
Alıntı:
sen saf deil ukalasın tekrar takrar söletme şunu :D |
beni 2008 yılının oscar ödüllerinde değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim . . . :) İrfan Abi , Hazel Abla , Gökhan abi ,İbrahim abi , Melike , Salih , Ufuk , Arzu . . . 2009 Yılı Ocsar ödüllerinde Görüşmek dileğiyle . . . :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende tescillenmek istiyorum :D ama hangisinden olur bilmiyorum :D |
Alıntı:
|
Oğlumun nickini beğenen kardeşlerime teşekkür ederim.:p Her ne kadar sonundaki sırıtmayı anlamasam da...:D |
Türkiye`de Saat: 05:21 . |