![]() |
o sırıtma kötü anlamda dııl be ablam |
Alıntı:
Alıntı:
ablam ne yaptın sen böyle yaaa :) O senin inceliğinden kaynaklanıyor :):) |
Alıntı:
Benim gözümde öylesin canım..:) |
Alıntı:
|
:D:D |
teşekkür ederim canım ablamm :) |
Ben teşekkür ederim İbrahim...:) Arzu sana da çok teşekkürler canım,şaka bir yana oğlum çok sevindi nickinin yazıldığını görünce....:) Şimdilik çıkıyorum,görüşmek üzere inşallah...:) |
En Aktif: Ramesoon |
Alıntı:
|
En Aktif:ozzy,ramesoon,semra,karetta2002,alpler,outkast,ben ...bisürü:) En Alçak Gönüllü:aydın abim kesinlikle En Baba:2007 dede 2008 dede inş.2009 dada varada;) En Ciddi:önce_biz_vardık En Çalışkan:upuk:) En Duygusal:ben,veys,akdora... En Düzenli:upuk En Geyik:barhonda,ozzy,aplok,alpler,teraphy,ramesoon,karett a,semra bisürü:) En Gıcık:sadece 2008in deil gelmiş geçmiş tüm zamanların en gıcığı respect me:)artı bide handan.. En Gizemli:alpler:D ismini bile 2 ay sonra öğrendim:D En Gözü Kara:veys,teraphy En Havalı:melik_kartal(kötü manada deil;)) En İçten:aydın abim,alpler ablam..çok var daha En İlginç: En İyi Avatar: En İyi Nick:mutevazi olamıcam:D En İyi Çıkış yapan:alpler ablam;) En İyi İkili:sonay emre galiba En İyi İmza: En İyi Bölüm: En Kafadar:barhonda,upuk,aydın abi,son holigan,ramesoon,teraphy,bjkkrtl,alpler,semra,aplo k,daniel_clark,ohooo say say bitmez:) En Karizmatik: En Komik:kü,yesy,esma En Kültürlü: En Popüler: En Sakin:alen:) En Samimi:aydın abim En Sempatik: En Sevilen:beni sevin,beni sevin:D En Sinsi:sinsirella(köyün delisi):D En Yakışıklı: En Yardımsever: En Güzel : En Tecrübeli:upuk |
| Türkiye`de Saat: 01:51 . |