![]() |
Alıntı:
Yok o ne kadar inatsa bende o kadar:D Asıl o sert kayaya çarptı ona kafa tutacak bi tek ben varım bu forumda:D Bende olmasam tepenize çıkar bu deli:D Kendime güveniyorumibaşaracağım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Meltem yesy kim merak ettim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen sıradan olabilirsin ama bizim için üyelerimiz değerlidir :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eksin olmayın,yardımlarınız için teşekkürler :D Bu deliye karşı birlik olmalıyız:D |
En Aktif: köyün delisi,outkast,semra,karetta 2002 En Alçak Gönüllü: alpler abla,semra En Baba: karetta 2002,kuzey En Ciddi: meriç,alen En Çalışkan:outkast,astute,ufuk En Duygusal:semra,akdora En Düzenli:semra En Geyik: köyün delisi,karetta 2002,outkast,semra,alplar abla,veysel En Gıcık:- En Gizemli: teraphy En Gözü Kara: veysel En Havalı: daniel clark, En İçten:semra,akdora,alpler apla,kuzey En İlginç: teraphy En İyi Avatar: edaks :D En İyi Nick: hannibal,kuzey En İyi Çıkış yapan:hasan 88,makbule En İyi İkili: ben & karetta2002 & semra (mahşerin 3 atlısı :D) En İyi İmza: aklımda değil hiç biri valla:( En İyi Bölüm: bi çok var.. En Kafadar: karetta2002,alpler,semra,k.delisi En Karizmatik:karetta 2002,daniel clark En Komik: ben,k.delisi,karetta 2002,teraphy En Kültürlü: semra,kuzey,akdora,karetta2002 En Popüler:k.delisi,karetta 2002,alpler En Sakin: meriç,emre,ufuk En Samimi: alpler,semra,edaks En Sempatik:k.delisi,edaks,veysel En Sevilen: alpler ablam,k.delisi En Sinsi: - En Yorumcu : Shawnodese,neo rock,kartalım,karetta 2002 En Yakışıklı: daniel clark En Yardımsever:ufuk,metin En Güzel : tüm dişi kartallar En Tecrübeli: meriç,ufuk,alen.. |
Alıntı:
Melteeeeeeeeeemmmmmmmmmm !!! Birlikte heceleyelim. :D U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U- fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk U-fuk :D :D :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:50 . |