![]() |
Neryi tanımam. İyi midir vasat mıdır bilemem. O konuda yorum yok. Ancaaaaaak... Bu haber gündem oluşturmak için yazılmış balon bi haber hissi uyandırıyo. Haberin kurgusundan belli. Yönetimden birine sorsanız Nery transferini, bundan haberlerinin dahi olmadığı, belki de adamın adını bile duymadıkları inancındayım. Gündem oluşturmak için Fatih Doğan'ın uydurduğu bi haber bu... Biz de konuya kafa patlatıp duruyoz. Maksat zaten bu.. Kamuoyunu meşgul etmek, bi söylenti çıkarıp gazete satışını arttırmak.... |
Alıntı:
|
bi kere şaçmalık şurda gs maçı öncesi işi bitirilmeye çalışılması daha bugun yayaınlandı haber bugun transfer olcak hea ole kolay işler deil bu atp tutuo herkez ya ze roberto gelsın işte ondan kralı yok |
sen belli adamlara ve konulara takıyosun. ze roberto ne yaptı sana.yok o değil bize gelince neden koşmayacak ben onu anlamadım.stam ya da thuram kosuyo da ze roberto nıe kosmuyo,canı gönülden oynamıo onu anlamadım.ya da neden faydalı olamayacak.akıllı bır sebep goster bana. beşiktaş a gıcıgı mı var adamın yoksa. |
istatistiklere bakip sunu tespit ettim...bremen bu adami 500.000 erro ya transfer ediyor..almanyaya geldiginde sakatlik yasamasaydi simdi daha iyi yerlerde olurdu.. sonra brezilyadan corinthians takimi önce kiralayip sonra 2.2 milyon erroya transfer ediyor.. burdan ne ders alabiliriz: 1. werder bremenin ne kadar profesyonelce yönetildigini..adamlar 500000 erroya oyuncu aliyorlar..adam sakatlik dolayisiyla pek bir sey gösteremior..ve sonra geldigi paranin dört katina geri satiyorlar... 2. corinthians yöneticileri salak degil ya bu adama 2.2 milyon veriorlarsa demekki bu adamda is var... üstelik biz ze robertoyu falan istemioruz..adamin su anki tek düsündügü nerde son olarak en cok para alabilirim..üstelik yukardaki arkadasin saydigi adamlar defans oyunculari..bunlarin kosmasindan daha baska özellikleri daha önemli..birakin su star ayaklarini..bize star oyuncu cani gönülden gelmez..bunun en iyi örnegi ezikbahcedeki anelkadir..adam senelik 6 milyon dolara yakin para alior... bu isler öyle menejer oyunlari gibi olsaydi takimin basina ben gecer ve hersene bütün kupalari alirdim... saygilar |
hangi oyuncu canı gönülden gelio.say da öğrenelim şunları.hepsi paraya tav. |
habere inanmıyorum ya bunları nerden uyduyor bunlar kıçlarından desem bu kadar büyük kıç olmazki ne işimiz var bu adamla |
Alıntı:
|
ooooooooooooooo pardon pardon.ben unuttum onu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ze roberto ya yaşlı dion adam 30 olcak nerdeyse. sana tek sözüm pineda. sol açık oynamaz bu adam hücuma dönük oynamaz.7-8 asist yapcaksa hiç almayalı. al sana pineda kaç gol kaç asist. |
Alıntı:
|
Bencede çok Yanliş Trasfer Olur Illaki Sol Beke Alinicaksa Ankaraspordan Wederson U Alsinlar Bence çok Güzel Olur. Ama Bence Ortasahaya Birtane Solak Yani Ze Roberto Tarzinda. Ortasahaya Ekstrasi Olan Yani Adam Eksiltip Aralar Güzel Paslar Atacak Adam Lazim.birde Sağ Kanada Birtane Adam Lazim Burak Orda Oynayamaz Bence.inşallah Bu Adami Almazlar. Bir Haykiriştir Siyahimiz,çökünce üzerimize Gecenin Matemi Sariliriz Beyazina Sevdamizin. Bir Duruştur,direniştir,aslolan Hayattir, Hayatta beşekt@aş... H.zaza |
bildiğim kadarıyla istikrarlı ve iyi bir oyuncu ayrıca eğer bu adam alınacaksa o zaman sol kanat i.akına bırakılmış demektir ancak pek sanmıyorum ama sorin gibi bir oyuncu ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ze robertoyu ön liberoda bile kullanma şansımız var.bjk4ever ön libero istiyodu. anladığım kaadrıyla nery sol bek ve sol açık oyuncusu.ama ze roberto daha nitelikli. |
tanimiyorum , ama tanimak ta istemiyorum cunku kaynak zotomac |
almanyada bir şey yapamayıp kariyeri boyunca kaldığı ülkesine dönmüş.. genç olsa neyse... ne yapılacak bu adam? |
gerçi kaynak fotomaç ama:D başka söze gerek yok yorum da yok :D:D:D |
Biz artık böyle 3.sınıf transferler yapmamalıyız.Bugün TS son 3 yılın en iyi transferini yaptı.Onlar yaptıda biz niye yapmıyoruz.Ayrıca İspanyol Marcanın haberine göre Roberto Carlos Fb de.Bizde artık büyük bir transfer yapmalıyız.Yoksa ts la bile başedemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
içiniz rahat olsun fotomaç yazdıysa bu adamı kesin almicaz...Almicamız kesinleşti yni :) |
bu yönetim kendi kendini yollayacak benim anladi^GIm^ooooooooo |
Ortada fol yok yumurta yok ama siz birbirinize giriyorsunuz yaw.Durun bakalım haber kesin mi?Ezilmişlerin gazetesinden haber doğru çıkmaz bence.... |
bide inanıp yorum yazıyosunuz.bana fotomaçta çıkıp daha sonra gerçekleşen bi spor haberi bombasını söyleyin |
balon haberdir bu kadarda değil yani artık bir tane ses getirecek yıldız istiyoruz.zzzzzzzzzzzzzzz |
Alıntı:
Ayrıca bize bek lazım değil sol açık lazım diyen arkadaşlara da çok katıldığımı söyleyemeyeceğim.Niye derseniz, bizde zaten açık adamı diye bir kavram yok.Tigana geldiğinden beri de hiç olmadı zaten.Biz bariz şekilde 4-3-1-2 oynuyoruz ve bu düzende orta 3 lünün solunda ve sağında çizgi adamları hiç bir nane yiyemez.Denilson diye tutturan bazı kardeşlerim var mesela ama ben eminim ki gelse bu düzende bize çok faydalı olamaz.Çünkü orta 3 lünün solundaki ve sağındaki adamlar bu düzende iç adamlarıdır.Futbolun iki yönünü de iyi oynayan gerektiğinde ön libero gibi savunmaya gömülen,gerektiğinde bek adamına yardıma gelen,gerektiğinde çizgiye inen gerektiğinde hücumu göbekten destekleyen komple orta saha oyuncuları ancak bu yükü kaldırabilir.Bu da yüksek fizik güç ve devamlılık gerektirir.İbrahim Akın gibi yetenekli bir adamımız olmasına rağmen ben bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum çünkü defansif anlamda çok yetersiz.Bu düzende kanatların iyi çalışmasının yolu beklerin ofansif özelliğe de sahip olması ve ileri geri çok iyi çalışmasıdır.Elimizde kesicilik anlamında iyi bekler var ama hücum anlamında bu işi yapabileceklerinden şüpheliyim.Nery bu konuda bence iyi bir seçim olabilir.İki kanatta da ofansif anlamda iş yapabilecek kaliteli bir bek hiç fena olmazdı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ze Roberto alınırsa takımın sistemi acilen değiştirilmeli.Hemen 4-1-2-1-2 sistemine geçilmeli.Bu sistemde Ze Roberto sadece fiyasko olur ve çok gol yeriz.Bu sisteme en uygun oyuncu Nery'dir. |
Arkadaşlar sizce yıldız mı önemli o formanın içindeki mi önemli formanın içinde et yığını değil yürekli adam olursa o gelsin nouma mesela dünyaca önemli bi yıldız değildi ama pascal diye cişğerden bağırıyoduk |
Gustavoya kötü dediniz ha :D |
Brezilya milli takımında oynamış biri, yararlı olacaktır. |
futboldan anlamadığın belli. Adamı bir araştır, daha sonra manşet at |
Alıntı:
ze roberto diom kardeşim avrupanın sayılı saol kanatlarından. nery nin oynadığı yerde baki,mercimek,m.sedef var. sen neyin peşindwsin. golleri nery mi attırcak ze roberto mu.futboldan anlamayan biri varsa o da sensin |
Alıntı:
|
[quote=shawnodese]Kala kala buna mı kaldık dediğin adamın kim olduğunu bilmediğin belli neyse polemiğe girmeyeceğim. Gustavo Nery yi izlesen ne demek istediğimi anlardın. Eline fırsat geçerse bu adamı izle.[/quote onu deilde ze roberto yu yıllardır izliom. beşiktaşımızın şanlı forması altında izlemek isterim nery yi boşkoy gitsin. onun için kombine veya forma almam ama ze ronerto için alırım |
Türkiye`de Saat: 03:16 . |