![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ze roberto ya yaşlı dion adam 30 olcak nerdeyse. sana tek sözüm pineda. sol açık oynamaz bu adam hücuma dönük oynamaz.7-8 asist yapcaksa hiç almayalı. al sana pineda kaç gol kaç asist. |
Alıntı:
|
Bencede çok Yanliş Trasfer Olur Illaki Sol Beke Alinicaksa Ankaraspordan Wederson U Alsinlar Bence çok Güzel Olur. Ama Bence Ortasahaya Birtane Solak Yani Ze Roberto Tarzinda. Ortasahaya Ekstrasi Olan Yani Adam Eksiltip Aralar Güzel Paslar Atacak Adam Lazim.birde Sağ Kanada Birtane Adam Lazim Burak Orda Oynayamaz Bence.inşallah Bu Adami Almazlar. Bir Haykiriştir Siyahimiz,çökünce üzerimize Gecenin Matemi Sariliriz Beyazina Sevdamizin. Bir Duruştur,direniştir,aslolan Hayattir, Hayatta beşekt@aş... H.zaza |
bildiğim kadarıyla istikrarlı ve iyi bir oyuncu ayrıca eğer bu adam alınacaksa o zaman sol kanat i.akına bırakılmış demektir ancak pek sanmıyorum ama sorin gibi bir oyuncu ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ze robertoyu ön liberoda bile kullanma şansımız var.bjk4ever ön libero istiyodu. anladığım kaadrıyla nery sol bek ve sol açık oyuncusu.ama ze roberto daha nitelikli. |
tanimiyorum , ama tanimak ta istemiyorum cunku kaynak zotomac |
almanyada bir şey yapamayıp kariyeri boyunca kaldığı ülkesine dönmüş.. genç olsa neyse... ne yapılacak bu adam? |
Türkiye`de Saat: 10:05 . |