![]() |
Arkadaşlar Ze Roberto çok büyük futbolcu buna katılmayan yok ama isyankarkartal Gustavo Nery de çok büyük bir sol kanat oyuncusu.O gelseydi inan bana Münch'ten sonra tarihimize geçerdi ve sende bize hak verirdin.Ama zaten Ze Roberto bitti gibi.Ona ve Beşiktaşımıza hayırlı olsun diyelim ve gereksiz polemiklere girmeyelim... |
Polemik konusu yapmayacağım; Forma ve kombineleri Beşiktaş için alırım, Ze Roberto için değil. Beşiktaş taraftarıyım Ze Roberto'nun değil. Askerde olacağım için kendime kombine almadım ama 2 tane arkadaşlarım adına alıp hediye ettim, 3 tane de forma sipariş verdim. Çarşamba günü de t-shirt siparişi vereceğim. Bunları oyuncular için yapmadım, Beşiktaşlı olduğum için yaptım... |
Sen Ne Bakarsinnnnnnnn Pasfotomaça Biz Zaten Ze Robertoyu Aldikkkk!!!!!!!!!!!1 |
Biz şimdi Ze Roberto'yu yarın İstanbul'a getiririz.Fotomaç da manşet verir:İbrahimovic ile Carlos Fenerbahçe'de diye.Versinler biz transfer yaparız onlar manşet yaparlar.Hayal mahsülü bunlar Fotomaç,sizin gibi gazeteleri gerçek haber verirken görmek isteriz. |
admin artık bu topici kaldırmak lazım......... Burda gereksiz yere durmasının bi manası yok bence |
Bu Transfer Gerçekleşmiycek...Locked... |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |