![]() |
Aimar Zaragoza da ! Zaragoza, Arjantin Milli Takımı oyuncularından Pablo Aimar'ı Valencia'dan 11 milyon avro karşılığında alarak 4 yıllık sözleşme imzaladı.. 26 yaşındaki Aimar, Valencia'da 2 kez lig liderliği yaşadı ve 5 sezon takımının UEFA Kupasındaki maçlarında forma giydi. Valencia'da ise, İspanya Milli Takımı oyuncularından Fernando Morientes ve Asier Del Horno ile anlaşmaya varılırken, Aimar'ın yerine de Benfica takım kaptanı Simao Sabrosa'nın getirilmesi beklendiği bildirildi. Aimar niye gittin orayaaaaaa???? |
türkiye liginin kalitesi buradan belli iste, bir zaragoza kadar yokuz... |
nobreye ve delgadoya toplam 11-12 milyon euro verilecegine aimar alinabilirdi dedik ama, dinleyen kim. Valencia aimar'i satmaz diyenler bu haberi iyi okusun ve biz niye almadik diye aglasin. |
Hayirli olsun, Aimar en iisini yapti:D |
Alıntı:
|
vallah kizamyin da ark... böyle pahali oyunculari ancak o ibne ezikler alabilri... nerden bu kadar paralari var o na sasiyom.. altin sican esek mi var ne var....?! |
yok artık!! marcelinhonun trabzona gitmesinden sonra en çok şaşırdığım transfer haberi.Yazık olmuş aimar a.Bu yetenekle çok daha iyilerini hakediyordu... |
ah aimar az mi kampanya yaptik forumda senin icin ... |
zaragozaya bakın deli olucam. orta sahaya d'alessandro yetmedi bide aimarı kattılar. bi zaragoza kadar olamıyoruz işte.ispanyanın 2. sınıf takımının aldığı adama bakın. biz nery lerle uğraşalım. hadi yönetim bastır al şu nery i patlat kombinelerle forma satışlarını hahahah |
ya yorumlara bakıyorum mesela isim vermeyım arkadas ne guzel demis aimar ı neden almıyoruz oradan da bi arkadasımız yok iste sakat 2 yıldır oyanamıyo fasa fiso sadece bu deil marcelinho icinde yorumlarınız aynı ulasamadımız cigeri pislemeye benziyor bu bi zaragoza bi ts kadar olamadı yonetim brw yani |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ontane adama boldukte noldu butceyi (bknz 20 kusur puan fark ) |
Alıntı:
Ama neyse, elimizde birsey olmadigina göre kabullecegiz durumu...bu aksam gs'ye karsida fena oynamadik zaten, karamsarliga yinede gerek yok. Yalniz insan üzülüyor iste, zaragozaymis...peh... |
Alıntı:
|
bu adamın ne işi var Zaragoza gibi bir takımda..... |
yav doğruyu konuşmak gerekirse gs işi bozuyo carusa sadece bir bjk ye bak sorin-gilberto-ze robertodan birini alcak ts:marcelinno yu aldı fb: güney afrikanın en iyi defansı seçilen luganoyyu aldı gs işi bozuyor |
hayırlısı neyse o olsun ne dıyeyım |
zaragozayi kucumsuyoruzda o takimi turkiye ligine getirin sampiyon olmasi icten bile degil. biz bir oyuncu yillik 2milyon euro istedimi geri adim atiyoruz aimar yillik en az 2.5 milyon euro aliyordur. besiktas galatasaray yada trabzon bu parayi veremez. bi tek ezikler verir o kadar parayi. bizede parali ve gercekten besiktasli basariya ac bir baskan lazim. para her kapiyi aciyor. anelka ve alex fenere gelmez diyordum ama paranin yuzu sicak |
zaragoza iyi transfer yapmış.ne kadar sakatlıklarla boğuşsada bu adam daha yıllarca iş yapar. |
Alıntı:
|
gercekten üzüldüm ama belli olmaz belki seneye zaragosadan kopartiriz.. :) |
Türkiye`de Saat: 06:31 . |