![]() |
Burada kim neler konuşup yazıyor.. ne ediyorsa ediyor.. ama tarihin yargısı ve tescili değişmiyor..! Sergen Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş ve hatta gelecek.. bir numaralı futbolcusu.. Türkiyenin Maradonasıdır.. ve kim ne derse desin.. Tarih, onu " Beşiktaşlı Sergen.." olarak tescil etmiştir.. Sergeni daha genç takımdan beri doya doya izleyen biri olarak .. onunla övünüyorum.. Sergen unutulmayacaksın.!! sevgiler.. |
Besiktasli Sergen olarak akillarda kalacak, ama hem FB, hem GS, hem de TS'de oynamis Besiktasli Sergen olarak herhalde.:) |
Alıntı:
|
sergen tembel oyuncu , bakin delgadoya bakin sergene simdi ? |
her insan hata yapabilir. bu şike haberini okuyana kadar ona haksızlık yaptığımızı düşünüodum. ama beşiktaşı para için satanı bizde satarız. onun yaptıığı tümörden bile kötü belkide. o para için sattı. sergende para için maçı yani beşiktaşımızın onurunu sattı |
Alıntı:
|
arakadaşlar sergen beşiktaşta para için oynuodu ve de gol atan herkes sevilir çünkü maçlar gol atarak kazanılır ama zaten sergenin görevi gol atmaktır çünkü beşiktaşa ona para veriodu yani gol atmazsa ayıptır....bence gitmesi ii oldu çünkü maç başı para alıodu ve hep son dakkalara konuluodu o bakımdan gönderilmesi daha ii olduğunu düşünüyorum.. ama sergen beşiktaş ta oynamış bir futbolcudur ama parasıyla oynamış bir futbolcudur.... öle ki fb de gs ts de ve başka takımlarda da para için oynamıştır ... |
ne güsel fikirler...demek ki düşüncelerimde yanılmıyormuşum..sergenin ne oldunu herkes anlamış demek.. |
inşaallah artık sergen diye birisini düşünmeyeceğiz bu sezon... |
Türkiye`de Saat: 07:58 . |