![]() |
Ergenekon: Prof. Dr. Yalçın Küçük tutuklandı Ergenekon soruşturması kapsamında nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sorgusu tamamlanan Prof. Dr. Yalçın Küçük tutuklandı. Tutuklananlar arasında emekli Albay Mustafa Levent Göktaş da var. Eski Genelkurmay Adli Müşaviri emekli Tümgeneral Erdal Şenel ve emekli Orgeneral Kemal Yavuz ise serbest bırakıldı. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde, cumhuriyet savcıları Nihat Taşkın ve Mehmet Ali Pekgüzel tarafından sorgulanan Küçük, nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Küçük, nöbetçi mahkeme tarafından "terör örgütüne üye" olmak gerekçesiyle tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu. Tutuklama kararının ardından adliyeden yargıç ve savcıların kullandığı kapıdan çıkarılan Yalçın Küçük, sivil bir polis aracıyla 4 polis eşliğinde Metris Cezaevi'ne götürüldü. Küçük, adliyeden ayrıldığı sırada bir grup tutuklanma kararını alkışlarla protesto ederken, Küçük'ün de bu kişilere el salladığı görüldü. |
yahu ahı gitmiş vahı kalmış adamdan ne istiyorlar anlamadım.sırf akp karşıtlığı yapıyor diye içeri aldılar 80 yaşındaki adamı.yalçın küçük ün terör örgütü üyesi olacak hali mi kalmış zorla içerde ölümüne sebep olacaklar. |
siyaset yasak ama yorum merak ediyorsan söyliyim sıra baykal'da , daha bu operasyon başlangıç :D |
ellerinden gelse bunlar atatürkü mezardan çıkarıp onuda tutuklar bir numara diye diye ona doğru gidiyorlar |
daha ne emekli ve görevde bulunan sahıslar ortaya cıkıcak |
adamlar resmn yeni bir devlet kuruyorlamış bu haberler her aklıma geldiğinde kurtlar vadisi geliyor |
adalet varsa bile ters işliyor bu ülkede!.. |
Alıntı:
yeni kuracakları devlet nasıl bir devlet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ok tamam sen kurtlar vadisini seyretmeye devam et neye istersen ona inan |
yok abiim ya sadece benzettim dedim |
bu kadar tehlikeli bi örgüt neden parkın göbeğine silah saklar? :) tutuklanan isimler normal insanlar değil... hepside belli seviyede insanlar... bakalım daha neler olacak... neler göreceğiz... |
Locked.. |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |