![]() |
Bu takım çok iyi olacak. Kanat manat diye keyfinizi kaçırmayın, seyredin sadece. |
Valla sol Kanada kesin lazım ayrıca Kleberson çok kötü oynuyor ama o düzelir sağdada ibrahim toraman kötü onun yerine iyileşince Ali güneşin oynaması lazım çünkü süratli ve ortaları iyi |
beyler ze geldi iş bitti orta sahada sorun kalmadı |
bu transfer iyi oldu..bu sene kimse tutamaz..kesin şampiyonuz.. |
sola bi adam alındı mı iş tamamdır. ben de eskiden pek ümitli değildim ama tigana boşuna sol sol diye bağırmıyomuş. şu ana kadar sağa ve defansa adam lazım diyordum ama bence de sola adam aldık mı yeter. daha burak da katılacak takıma. bence sorun forwette. nobrenin yanında dribbling yeteneği yüksek olan bi forwetimiz olsaydı bizi kimse tutamazdı. ama gökhanla bobo da düzelince o sorun da kalkar. takım çok iyi yolda. en basitinden delgado gibi bi yıldızımız var... |
Alıntı:
|
ortasaha bundan sonra laf eden olmazın ze roberto-delgado-kleberson-fahri manyak bir ortasaha |
fahri-kleberson uyumu sağlanırsa orta sahamız dehşet olur. |
Zaten bu takımın hocası bana 2 tane orta saha lazım diye açıkladı,kim kimi kandırıyor anladım... |
ze robertoyu da alamadık. orta saha boş diyorum ama hala anlamıyorsunuz. bu orta sahayla şampiyon olamayız . buraya yazıyorum. eğer orta sahaya iyi adam alınmazsa sezon sonu boş boş bakarsınız !!! benden söylemesi. demedi demeyin. |
Türkiye`de Saat: 16:24 . |