![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ish. gelir adam , BJK super olur vallah , Ze - Delgado- Kleberson çok guzel |
bence olimpiakosun o kadar para önermesi imkansız eğer o kadar öneriyorsa yuhh diyorum veya iyi bir sponsorları var demektir |
hani o kadar istiyeni vardi ne oldu 10 gun oldu kimseyle anlasmadi kardesim adama desinler sana iki gun ya evet ya hayir o kadar isine gelirse neymis tigana cok istoyormus aldiklarini goruyoruz |
118 arasam Ze nin ev telefonunu vermezler mi acaba.Belki ben ikna ederdim.Kleberson sadece kendini düşünüyor.Ze yi arayıp sorduğuda yok |
Saga Yattara Sola Ze Roberto Bobo yu Kirala Trabzona Yattara Ya Karsilik Adam Bire Birde Etkili Hem Ts Sorun Yasioo Ts Forvet Sikintisi Var Solada Al Ze Yi hem yattara nobreye kesme ve nokta atis yapar Sizce Nasil fikir? |
Rıdvan Dilmen'in dediği gibi adı yattarinho olsa ancak alırız.Nasıl göremiyoruz gözümüzün önündeki cevheri anlayamıyorm.Dünyanın her klübnde rahatlıkla oynayabilecek bir adam ama bizim beceriksiz yönetimimiz alamaz onu.Ze de sanki yalan oldu gibi.İyi kötü birini alalım artık,zaman geçiyor... |
yaw şu an oluşturula bılcek en iyi kanat ole olur fakata bizm yonetim bunu düşünecek kadar akıllı değil bobonun transferi saçmaydı yeine sağ ve sol kanata adam alınırdı yada stopper alınırdı |
Alıntı:
Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. fakat dediklerine şunları eklemek isterim... orta saha : ze roberto - Delgado - Yattara defans : İbrahim Üzülmez - Baki - Gökhan Zan - Serdar Kurtuluş Defans Bloğuda Bu şekilde olursa hata oranı düşer... |
Türkiye`de Saat: 10:01 . |