![]() |
ya allah aşkına kleberson varken ona sormak varken niye alexe sorsun alex biz de mi oynuyoda?bence biraz sallamış gibi en iyi referans alacagı adam kleberson dur ... |
ze roberto türkiyeden tek alex i aradı ve alexte sakın gelme dedi ondan mı vazgeçti ya saçmalamayın allah aşkına ya bir kere türkiyede oynayan ve menajerinin türkiye ile söyledikleri önemlidir ayrıca türkiyede en az 10 tane g.amerikalı futbolcu var bence hepsi ile görüşüyordur bu haber saçmalık ! |
sağ kanada serdar kurtuluşu koy bence süper ortala açar çok iyi oynuyor ssağ kanatta sol kanadada ze alınırsa zaten ezeriz ! |
ze ze arkadaşlar biraz gercekci olursak bu adam gelmez.ama benim gibi sizinde hayalleriniz süslüyo gelmesi.zenit in 14 milyon euro reddeden adam beşiktasta ne işi var.yani anlayacagımız bu adam paraya doymuş. |
ze rusyaya gitmeyeceğini daha önce açıkladı bence yönetim iyi referanslar alıp giderse bu iş olur hatta türkiye tarihinin transferi olur ! |
iyi fikir ama YaTTaRa problemli olduğu için düşünülmüyor olabilir... |
Ya bu Ailton gitmeden bize ne Ze ne de yumuşak ge gelebilir. Ne olacak bu adam ya atsan atılmıyor satsan alan yok... |
Düsünmesi bile icimi kaynatiyor.... Sagda Yattara Solda Ze Roberto...ah ulan ah... Ama uykudan uyanalim arkadaslar....Ne Ze Roberto nede Yattara gelecektir.... Ey yönetim...acilen bu Problemlere cözüm üret...ve cumartesi ye kadar yüzümüzü güldür...:confused: |
matador senin orta sahada savunma yapan bir adam olmalı.Senin bu kadroda zaten savunma kötü her maç 3 gol yeriz.Bu kadro ile Ersun Yanal başarılı olur belki ama Tigana bu kadar dispilinsiz bir kadro istemez.Bence Gustavo Nery,bir savunma alsınlar yeter. |
Ulan şu Ze Roberto gitse biryerede kurtulsak.Ligler başlamış adam hala paralı kulüp arıyor.Böyle adamdan fayda yok bize. |
Türkiye`de Saat: 03:27 . |